Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6256 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2013 - 10:48

Yaşam Evi Açıldı

Büyüt
Küçült
Yaşam Evi
Belediye sosyal tesisleri içerisinde yaşlılara hizmet vermek için “Yaşam Evi” açıldı.

Giresun Belediyesi’nin bünyesinde bulunan sosyal tesislerinin bulunduğu bina içerisinde yaşlılara sosyal ve kültürel faaliyetler alanında çeşitli  hizmetler sunacak olan Yaşam Evi'nin açılışı bugün Vali Hasan Karahan katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Sosyal Hizmetler Derneği Başkanı Ayşe Öndaş ve eski belediye başkanlarından Hasan Karaibrahim böylesi bir tesisin ilimize kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Kerim Aksu da tesise ileride kendisi dahil olmak üzere herkesin ihtiyaç duyacağını belirterek “ Burası yaşlılarımızın gün boyu faydalanabileceği, sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirecekleri, bir ortam olacaktır. Burası bir gün bizimde ihtiyaç duyacağımız bir yaşam evidir.”dedi.

Belediye tarafından açılan Yaşam Evi’nin bir takım eksiklerinin de kendileri tarafından giderileceği taahhüdünde bulunan Vali Hasan Karahan’da; “Bu yaşam Evi’ne ulaşmak için bir üst geçitten geçtim. Kendimde bu üst geçidi yürüdüm. Çok sağlıklı olduğunu söyleyemeyiz. Bu üst geçit için gerekli olan ne ise yapılacak ve yaşlılarımız, engellilerimiz için daha kullanışlı hale gelecektir. Yine hayırlı bir iş için açtığımız bu Yaşam Evi’nin de var olan eksikleri ne ise gidereceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Vali Karahan ve Başkan Aksu tarafından kesildi. Açılış sonrasında Vali Karhan ve Belediye Başkanı Aksu, Yaşam Evi’ndeki yaşlılarla bir süre sohbet edip sorunları hakkında bilgi aldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir