Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6760 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2014 - 09:28

Yavuz Kemal Beldesi, Kulakkaya Yaylası Kış Turizmine Hazır

Büyüt
Küçült
Yavuz Kemal Beldesi, Kulakkaya Yaylası Kış Turizmine
Gönül’lü turizm elçilerimiz tarafından düzenlenen 2.Kış Turizmi Tanıtım Gezisin de Kulakkaya yaylası ve Yavuz Kemal beldesinin kış turizmine açık olduğunu gözler önüne serdiler.

YAVUZ KEMAL BELDESİ KULAKKAYA YAYLASI KIŞ TURİZMİNE HAZIR

Gönül’lü turizm elçilerimiz tarafından düzenlenen 2.Kış Turizmi Tanıtım Gezisin de Kulakkaya yaylası ve Yavuz Kemal beldesinin kış turizmine açık olduğunu gözler önüne serdiler.



Ozan Gezgini tarafından organize edilen “2.Kış Turizm Tanıtım Gezisi” gönüllü turizm elçilerimiz ile gerçekleştirildi .Yerel Sanatçı ,Ressam,Yazar, Şair ,Çevreci ve Medya mensuplarından oluşan gönül’lü turizm elçilerini Kulakkaya yaylası girişinde karşılayan Yavuz Kemal Belediyesi başkanı Abdullah Önal Zifin Otelde konuk etti.


Yavuz Kemal beldesi belediye başkanı Abdullah Önal ile yemek önce turizm konulu projeler üzerinde bilgi alış verişinde bulunuldu. Bir sevda türküsü olan Eğribel geçit vermiyor türküsü ile yörenin ulaşım sorununa dikkat çeken ve yöre sorunlarını dile getiren tek sanatçı unvanını taşıyan Ozan Gezgini(Adem Güney) Yavuz Kemal Beldesi belediye başkanı Abdullah Önal’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti ve bundan sonraki bahar etkinliği hakkında bilgiler verdi. Yavuz Kemal beldesi belediye başkanı Abdullah Önal ise gönüllü olarak Kulakkaya yaylamızda kış turizmi tanıtmanızın önemi büyük bu ilginizden dolayı sizlere teşekkür ederim.Kültürel ve turizm konulu tüm etkinlikleriniz de bu gün olduğu gibi daha sonra ki etkinliklerinizde sizleri konuk etmeniz arzusu içindeyiz dedi. Öğle yemeği sonrası Kulakkaya yaylasını turizm elçileri ile birlikte gezen Abdullah Önal Yerel sanatçılarımızdan Mehmet Kuş kemençesi ile kar üstünde horon oynarken yapılan gezinin her anı fotoğraf karelerine yansıdı.

Haber : Yavuz Kayacık





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir