Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3921 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2021 - 16:55

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Büyüt
Küçült
Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı

Bugün başlayan 2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve eğitimcilere hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini dileyen Belediye Başkanımız Recep Yakar, “Covid-19 salgını nedeniyle zorunlu olarak eğitim-öğretime verilen aranın yeni eğitim-öğretim yılında sona ermesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde sevgili öğrencilerimiz öğrenmek, başarmak ve geleceklerini kurmak için çaba gösterirken bir yandan da salgın kurallarıyla yaşamaya devam edecekler.

Bulancak Belediyesi Öğrencilerin Yanında

Bizlerde sosyal belediyecilik anlayışıyla, bu zamana kadar okullarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen desteği verirken, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin de giyim, kırtasiye ve maddi yardımlarda yanlarında olduk. Yeni dönemde de, İlkokuldan Üniversiteye kadar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda hiçbir geliri olmayan ve evine maaş girmeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin öğrencileri belediyemize başvuruda bulunarak bu desteklerden faydalanabilirler” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir