Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5834 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2012 - 09:46

Yeni Yılın En Şanslı İki Bebeği

Büyüt
Küçült
Yeni Yılın En Şanslı İki
Yeni yıla girerken ilimiz de birçok bebek dünyaya gelerek gözlerini açtı.

Yeni yıla girerken ilimiz de birçok bebek dünyaya gelerek gözlerini açtı.               Bunlardan en şanslıları ise; Doğumevin de doğan ve Vali Dursun Ali Şahin tarafından isimleri konularak yakalarına altın takılan 2 erkek bebek oldu.               Vali Dursun Ali Şahin yılbaşı gecesinde Doğumevini ziyaret etti. İlk olarak yeni doğmuş Tirebolu-Boynuyoğun Köyünden Özlem-Mustafa Özdemir çiftinin bebeğini kucağına alan Vali Şahin, adının Abdulkadir konulmasını teklifi etti ve bebeğin yakasına altın taktı.               Ardından, yine yeni doğmuş Doğankent-Çatakköy nüfusuna kayıtlı Saynur-Murat Kabadayı çiftinin bebeğini de kucağına alan Vali Şahin, bebek adının Abdulkerim olmasını teklif ederek, yakısına bir altın taktı.               Her iki ailede Vali Şahin’e teşekkür ederek isim tekliflerini memnuniyetle kabul ettiler.               Hasta ziyaretleri ardından Başhekimlik odasına geçen Vali Şahin, idareci ve çalışanlarında yeni yılını kutlayarak başarılar diledi.               Ziyarette İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir ve İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden de katıldı.       

    

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir