Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8609 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2011 - 19:10

YGS Giresun Birincisi İkbal FEM'den

Büyüt
Küçült
YGS Giresun Birincisi İkbal
Giresun İkbal FEM Müdürü Levent Uysal 2011 YGS' de Türkiye 156. sı Giresun birincisini çıkararak önemli başarıya imza attıklarını söyledi.

YGS Giresun Birincisi İkbal FEM'den

Giresun İkbal FEM Müdürü Levent Uysal 2011 YGS' de Türkiye 156.’sı Giresun birincisini çıkararak önemli başarıya imza attıklarını söyledi.

Müdür Uysal, yaptığı açıklamada, geçen yıl kitlesel başarıda zirvede yer alan ve 1043 öğrencisini hedeflerine ulaştıran İkbal FEM dershanesi 2011 YGS’ de de zirvedeki yerini yine koruduğunu hatırlattı.

Açıklanan YGS sonuçlarına göre, Çağla Yağlıdere’nin Giresun birincisi olduğunu kaydeden Müdür Uysal ”Giresun birincisi dershane öğrencimiz Çağla Yağlıdere oldu. İkbal FEM, özverili öğretmenleriyle bol doküman ve kaynaklarıyla öğrencilerine sınırsız imkânlar sunmanın, neticesinde de hem bireysel hem de kitlesel başarıları her yıl yaşadıklarını” ifade etti.

Hedefin Tıp olduğunu açıklayan Çağla Yağlıdere ”Çok çalışarak değil planlı, programlı ve bilinçli bir çalışmayla hedefime ulaştım. Bu başarıyı  bana tattıran başta aileme, dershane ve okul öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi.

Sevinç mutluluğu yaşayan annesi Necla Yağlıdere ”Allah(cc) bu sevinci herkese yaşatsın. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Giresun İkbal FEM Müdürü Levent Uysal ”Dershanemiz olarak bundan sonraki hedeflerinin LYS’  de de önemli başarılar elde etmek olduğunu sözlerine ekledi.” 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir