Doğankent’ten Halep’e yardım eli
Doğankent Belediye Başkanlığı, Halep için yardım kampanyasında toplanan gıda, yiyecek, temizlik maddeleri ve parayı Giresun da Ülkü Ocakları görevlisine teslim etti.
Halep’te akan kan ve gözyaşının dünya gündeminde olduğu belirten Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan vekili Fehmi Güzel; İlçe esnaflarımızla bir araya gelerek yardım kampanyası başlattık. Bugüne kadar toplamış olduğumuz 40 parçadan oluşan Her türlü Gıda maddesi, temizlik maddeleri, çocuk maması, Çocuklar için süt kolileri ve 633 TL parayı Halep’e gönderilmek üzere Giresun da Ülkü Ocakları başkanlığındaki görevli Erol Günaçtı’ya teslim ettik.
Bizlerden yardımlarını esirgemeyerek Halep’teki kardeşlerimize yardım için seferber olan Doğankent’teki vatandaşlarımızla esnaflarımıza teşekkür ediyorum”. Dedi.
Benzer Haberler
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





