Emre Toraman'ı Kınıyor, Federasyonu Göreve Davet Ediyoruz
GİRESUNSPOR YÖNETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASI
EMRE TORAMAN’I KINIYOR,
FEDERASYONU GÖREVE DAVET EDİYORUZ
*** Boluspor maçının son dakikalarında futbolcumuz Mesut Çaytemel’in ailesine küfür eden Boluspor futbolcusu Emre Toraman’ı ahlaka ve edebe aykırı söylemi nedeniyle şiddetle kınıyoruz.
***
Başkan Necip Çarıkçı ve yönetici Recep Aydoğanlı
başta olmak üzere Boluspor yönetimine ev sahipliği için teşekkür
ediyoruz. Ayrıca Boluspor taraftarının olumsuz tezahüratını
engellemeye çalışan Veysel Cihan’ın
Emre Toraman gibi sporcu ahlakını
bilmeyen kişileri örnek olmasını
umuyoruz.
Kulübümüzün Boluspor’la oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçta Başkan Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyesi Recep Aydoğanlı ve yöneticiler, örnek bir misafirperverlik sergilemişlerdir. Bu yakın ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz.
Maçın genelinde ise futbolcular arasında önemli bir sıkıntı yaşanmazken, Bolusporlu Emre Toraman, çirkin dili ile son dakikalarda sahneye çıkmış ve futbolcumuz Mesut Çaytemel’in ailesine küfür etme ahlaksızlığını göstermiştir. Hakem Çağatay Şahan’ın da duyduğu bu küfürlere nasıl tahammül edildiğini anlamamız zordur.
Hakem ve Federasyon gözlemcilerinin raporlarında bu konuda gerekli hassasiyeti gösterileceğine inancımız tamdır. Böyle olmalıdır ki bu tür ahlakı ikinci planda bırakan oyuncular nasıl bir cezayla karşılaşacaklarını bilmelidir.
Karşılaşmada Boluspor taraftarı, küfürlü tezahürat yaparken, Boluspor oyuncusu Veysel Cihan, taraftarları uyarmış ve örnek bir futbolcu davranışı sergilemiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Sahada ter döken oyuncuların işi sahada dürüst ve terbiyeli şekilde mücadele etmektir. Emre Toraman hem de takımı öndeyken çirkin yüzünü göstermiş ve ayıp diye geçiştirilemeyecek bir ahlaksızlık yapmıştır.
Emre Toraman’la ilgili
alınacak kararların takipçisi olup, gerekirse hukuki olarak hak arayacağımızı
kamuoyuna duyurmak isteriz.
Boluspor maçının 90 dakikasına bakıldığında, son derece ağır saha şartlarında bir karşılaşma oynadık. Buzla kaplı zeminde futbolcular hem rakip, hem de saha şartlarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Bu tür sahalarda bireysel hata yapan takım maç kaybedecekti, o hataları Giresunspor olarak biz yaptık ve önemli bir maçı kaybettik.
MUNSY AKHİSAR MAÇINA
Bu maçta yeni transferlerimizin hepsi Giresunspor formasını giydi. Oyuncularımızdan beklentimizin büyük olduğu bir gerçek ancak ilk maçlarında verdikleri ışığın da olumlu olduğunu belirtebiliriz.
Giresunspor, Akhisar maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Akhisar maçında savunma oyuncumuz Volkan sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Akhisar maçı hazırlıklarına İsviçre’de lisans işlemlerini tamamlamaya çalışan Ridge Munsy’de katılacak.
Kulübümüz transfer
çalışmalarına da devam etmektedir. Bu paralelde görüşmeleri devam
eden 4-5 oyuncu ile anlaşma zemini aranmaktadır. Transfer görüşmelerinde
netleşmeler olunca, kamuoyuna bilgiler aktarılacaktır.
Benzer Haberler
Çotanaklar, Süper Lig'de Kalıcı Olmak İstiyor
1. Kazım Koyuncu Karadeniz Bisiklet Turu
''Kansere Dikkat Pedallara Kuvvet; Bayrampaşa Belediyesi 1. Kazım Koyuncu Karadeniz Bisiklet...
Giresunspor harikalar yaratmaya devam ediyor.
Giresunspor, Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda harikalar yaratmaya devam ediyor.
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





