BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.624,62 ₺/gr %0,08
Bitcoin $67.136 %6,07
Dolar 45,92 ₺ %0,02
Euro 53,45 ₺ %0,03
Sterlin 61,90 ₺ %0,12
Gümüş 111,00 ₺/gr %0,44
Ethereum $1.907,85 %4,70
İsviçre Frangı 58,35 ₺ %0,02
Kanada Doları 33,19 ₺ %0,06
Avustralya Doları 32,98 ₺ %0,31
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,23 ₺ %0,03
BAE Dirhemi 12,50 ₺ %0,01
Rus Rublesi 0,63 ₺ %1,39
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,04
GİRESUN 15°C 6.624,62 ₺/gr 45,92 ₺ 53,45 ₺
Anasayfa Giresun Şahin Yılancı’dan sitem

Şahin Yılancı’dan sitem

İstanbul Şebinkarahisar vakfının düzenlemiş olduğu birlik beraberlik gecesine katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı; “Bir sivil toplum örgütümüzün birlik ve beraberlik gecesinde, bir adayın parti müziği ile karşılanmasından duyduğum üzüntümü özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.

· 3 dk okuma
Şahin Yılancı’dan sitem
Şebinkarahisar’dan gelerek İstanbul Şebinkarahisar Vakfının Point Otel’de düzenlemiş olduğu birlik beraberlik gecesine katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, “Bu tür organizasyonlarda, bir sivil toplum örgütümüzün birlik ve beraberlik gecesinde bir adayın parti müziği ile çağrılmasından duyduğum üzüntümü özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.

Başkan Yılancı, konuşmasında şunları ifade etti. “Bu güzel akşamın organize edilmesinde emeği geçen başta Vakıf başkanımıza tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Teşvikleri ile bizleri onurlandıran Giresun Valimize, İstanbul milletvekilimiz Ünal Kaçır beye ve tüm misafirlerimize, tüm Şebinkarahisarlıların adına huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

BİR SEVGİ TOPLUMU OLUŞTURABİLİRSEK, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DE KORUYARAK SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ
Birlik ve beraberliğin bir toplumun kalkınması için olmazsa olmazı diyerek sözlerine devam eden Başkan Yılancı, “Birlik ve beraberliğimizi önce ailemizde, sonra sokağımızda, mahallemizde, beldemizde, illerimizde sağlayarak daha sonra ülkemizde birlik ve beraberliğimizi sağlamış oluruz. Bu değerlerimizi sağlayacak olan ise ortak değerlerimizdir. Birbirimizi sevmek notasında bir sevgi toplumu oluşturabilirsek, birlik ve beraberliğimizi de koruyarak sağlamış olacağız.” dedi.
 
ŞAHİN YILANCI; KEŞKE BİZLERDE KENDİ PARTİ MÜZİĞİMİZ İLE KARŞILANSAYDIK
“Bu gün bu gecede yine bir Şebinkarahisarlılar gecesinde hep birlikteyiz. Bir ve beraberiz” diyerek sözlerini sürdüren Yılancı,  yaşanan olay ile ilgili tepkisini şu şekilde dile getirdi;

“Şunu ifade etmek istiyorum ki, biraz önce hepimizin şahit olduğu bir siyasi partimizin İstanbul Belediye başkan adayı Sayın Sarıgül, salonumuza teşrif ettiler. Gelişleri ile birlikte bir partinin burada müziğinin çalınmasından duyduğum üzüntümü sizlere ifade etmek istiyorum. Çünkü biz bütün Şebinkarahisarlılar Şebinkarahisar menfaatleri olduğu noktasında birleşiriz. Hangi partiden olursa olsun biz, bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz. Ama bu tür organizasyonlarda bir sivil toplum örgütümüzün birlik ve beraberlik gecesinde bir adayın parti müziği ile çağrılmasından duyduğum üzüntümü özellikle ifade etmek istiyorum. Biraz önce MHP belediye başkan adayımız konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi. Keşke adayımız MHP Müziği ile buraya çağrılsaydı. Keşke CHP Belediye başkan adayı olan arkadaşımızda CHP Müziği ile çağrılsaydı keşke bende Ak Partinin müziği ile konuşma yapmak üzere davet edilseydim.” dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR, VİLAYETLİK KÜLTÜRÜNÜ YAŞAMIŞ, BİR VE BERABER OLMA OLGUSUNU ÖZÜMSEMİŞ BİR TOPLULUKTUR

Başkan Yılancı, sözlerini şu şekilde tamamladı. “Değerli dostlarım bizler bir ve beraber olma duyarlılığını gösteren bir toplumuz. Geçmişten bu güne kadar Şebinkarahisar, Vilayetlik kültürünü yaşamış bir ve beraber olma olgusunu özümsemiş bir topluluktur. Bu duygu ve düşüncelerle gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Protokol konuşmalarından sonra salondan ayrılan Başkan Şahin Yılancı, Pazar sabahı Şebinkarahisar’da öğretmenlere verilecek sabah kahvaltısına yetişmek için gece saat 24:30 uçağı ile Trabzon üzeri Şebinkarahisar’a hareket etti.

ŞEBİN GÜNDEM HABER
www.sebingundem.com


Gurbette Giresun Haberleri

Tümü

Giresunlular NY Türkevi’nde gönül sofrasında buluştu

NEW YORK’TA RAMAZAN BULUŞMASI Giresunlular Türkevi’nde gönül sofrasında buluştu Amerika Karadeniz...

2 ay önce

Başkan Demir, Karahasan Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu

Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Karahasan Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu

3 ay önce

YALOVA’DA UMUT GECESİ

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...

4 ay önce

Giresun’un Değerli Sanatçısı Yüksel Kader’i Kaybettik

Giresun’un Değerli Sanatçısı Yüksel Kader’i Kaybettik Giresun’umuzun sevilen sanatçılarından...

7 ay önce

Giresun Konağı: Karadeniz’in Eşsiz Lezzetleri Bağcılar’da!

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmek...

1 yıl önce

Yalova Giresunlular Yayla Festivali Düzenledi

Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen geleneksel...

1 yıl önce

BEYTULLAH AVCI YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Derneğin 25 yıllık başkanı İbrahim Arslan, yapılan seçimle görevini İşadamı Beytullah Avcı’ya...

2 yıl önce

İş Adamı Avcı, Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Yalova’nın tanınan iş adamlarından, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Avcı, Yalova...

2 yıl önce

TİRDEF İftar Buluşması birçok önemli ismi ve vatandaşı...

Tirdef, 08.04.2024 Pazartesi günü Tirebolu Aşgana Davet ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği...

2 yıl önce

Bursa Yağlıdereliler Derneğinden Bereketli İftar Sofrası

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...

2 yıl önce

Tirebolu Karakaya Bölgesi Derneği Olağan genel kurulunu...

Genel Kurul Ümraniye İstiklal mahallesinde bulunan Dernek merkezde 10.03.2024 Pazar Günü yapıldı....

2 yıl önce

Tirebolulular, Pendik Tirebolulular Derneğimizin...

Pendik Tirebolu Derneği üyeleri ve Tirebolular kültürünü, geleneğini ve dayanışmasını...

2 yıl önce