Alucra'da Radyo MYO Deneme Yayınına Başladı
Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin uygulama eğitimleri için kurulan radyo stüdyosu ilk deneme yayınını yaptı.
İnternet üzerinden yayın yapacak Radyo MYO 15 Aralık Cumartesi günü saat: 21:00’de ilk canlı yayınıyla aktif yayın hayatına başlayacak. Radyo MYO’nun öğrencilerin eğitimine ve yaşadıkları ilçede daha keyifli zaman geçirmelerine katkı sağlayacağını vurgulayan müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Fikret Uslucan düşüncelerini şu şekilde dile getirdi.
“Biz Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu’nun tüm akademisyenleri olarak her zaman uygulamalı eğitimin faydasına inananlardanız. Bu bağlamda şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar uygulamalı bölümlerimizin atölyelerini geliştirmeye dönük olmuştur. Açılışını yapacağımız radyo stüdyomuz da bu çalışmalarımızın en önemli meyvelerinden diyebilirim. Elbette böylesine profesyonel bir stüdyonun kurulması çok kolay olmadı.
Bu konuda bize her zaman destek veren kişileri ve sponsorları anmadan geçemeyeceğim. En başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a tüm atölyelerimizin ve radyonun kurulmasına sağladığı destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Mesaisinin önemli bir kısmını bizim için harcayan ve bu radyonun kurulmasına öncülük eden Alucra Haber Genel Yayın Yönetmeni Kadir Bekiroğlu’na, teknik olarak bilgi ve becerisinden fazlaca yararlandığımız Öğr. Gör. İbrahim Gökhan Gürsoy’a, stüdyonun yapım aşamasında bizim için çok koşturan ve yorulan Halit Petek’e ve yapım sırasında neredeyse maddi haklarının tamamından feragat ederek okulumuza hizmet adına çalışan ustalarımız Sait Polat, Ali Tuncel ve Hayati Aşkın’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Aynı zamanda bizim sınırımızı aşan bütçesiyle bu stüdyonun yapımına maddi olarak destek veren sponsorlarımız; değerli eğitimcimiz Arif Dede'ye, Adem Delice'ye, Fatih Gündüz’e, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcı Şerife Taşbaşı’na, Alucra Koman Köyü’nden isminin duyulmasını istemeyen bir vatandaşımıza ve Cafe Pena’ya çok teşekkür ederim. Umarım Radyo MYO öğrencilerimiz ve Alucramız için hayırlı olur.” dedi.
Haber: Kadir BEKİROĞLU / Alucrahaber.com
Benzer Haberler
İkbal FEM Müdürü Uysal "Deneme sınavları bir fırsattır"
Altın uyarılarda bulunan Giresun İkbal FEM Dershaneleri Genel Müdürü Levent Uysal "Öğrenmenin bir...
Giresun-Keşap Konferansının Ardından
Amacına uygun yapılan her etkinlik elbette güzeldir de, çocuklar ve gençler için yapılanların...
Şair Yavuz Kayacık Kimdir
Aslen Giresun ili Alucra ilçesi Yeşilyurt köyündendir. Annesi Hatice Hanım ve Babası Ahmet Bey'in...
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





