Esenyurt'ta1700 kişi ile Muhteşem bir Giresun İftarı.
Esenyurtlu Giresunlulardan, 1700 kişi ile Muhteşem bir Giresun İftarı.
Esenyurtlu Giresunlulardan, 1700 kişi ile Muhteşem bir Giresun İftarı.
Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada ve yönetimi Giresun Derneklerine örnek ve öncü bir çalışma sergiledi. Giresunlu hemşerilerini sokakta kurdukları gönül sofrası ile ağırladı. Masalara ve sokaklara sığmayan Giresun Uşakları Namaz kıldıkları sedirlerin üzerlerinde oruçlarını açtılar. 1700 kişiden fazla insanın katıldığı iftar programında konuşan Sayın ADA bu güzel manzaranın bozulmaması, birliğimizin nazar almaması ümidiyle Maşallah, Barekalllah, Tebarekallah diyerek sözlerine başladı.

Sayın Ada, bu birliktelikte bereket vardır, kültürün nesilden nesile aktarılması vardır, mutluluğun çoğaltılması vardır, sıkıntıların azaltılması vardır, yeri geldiğinde söz isteme ve söz hakkı alma vardır” dedi
Sayın Ada, yaptıkları faaliyetler ile de ilgili olarak ta; “Cihan İmparatoru Osmanlı Devletinin tohumlarının atıldığı Bursa ya, Manevi bir tazelenme için Edirne ye, Anadolu’nun güzelliğini görmek için Kapadokya ya, Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir denen Ecdat diyarı Çanakkale’ye, Esenyurt’ta Giresunluların birbirini tanıması için Birlik ve Beraberlik gecesine, Hemşerilerimizin birbiri ile kaynaşması için Pikniğe ve Ramazanın Bereketini Paylaşmak için kurduğumuz gönül sofrasına katılım sağlayan ve bizleri onurlandıran Giresunlu Hemşerilerimi en kalbi duygularım ile selamlıyorum” dedi.
Sayın Ada, bugüne kadar ki tüm faaliyetlerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na da teşekkür ediyorum.
Esenyurtlu Giresunlular Ada ile bir başka güzel.
Esenyurtlu Giresunlular Derneği kaldığı yerden devam ediyor. Dernek Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Abdurrahman Ada ile şaha kalkan Giresunlular Esenyurt’ta küllerinden doğmanın hikayesini yazıyorlar. Sayın Ada ve ekibi yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor, 5 ayda yaptığı bir çok başarılı faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen Esenyurtlu Giresunlular ; İstanbul da faaliyet gösteren diğer Giresun STK larına ve diğer kurumlara da örnek olmayı Başardılar.
Esenyurtlu Giresunlular Milletvekili ve Belediye Başkanını ağırladılar.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah Kıyıklık Giresunluları sevdiğini, kimseyi kayırmadıklarını ancak işini yapanı da kolladıklarını söylediler, zaten böyle olmasaydı bizden sonra Bağcılar da Lokman Cağırıcı yı yerimize bırakmazdık dediler.Artık ülkemizde milletin kendisi söz sahibidir. Millete rağmen bir şey de yapılamayacaktır. Yapılmak istense de milletimiz buna izin vermeyeceğini beyan ettiler. Bizler siyasete başladığımızda aday olacak kişi bulamazdık ancak şimdiye baktığımızda milletin çocukları kendini yetiştirdi ve geliştirdi. İçlerinden Türkiye ve dünya siyasetine yön veren bir lider çıkardı. Halkımız hizmet edene sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecektir. Sizlerde böyle yapıyorsunuz, bu organizasyonu yapanlara çok teşekkür ediyorum. Yönetim ve dernek başkanınızı kutluyorum diyerek sözlerini bitirdi.
Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Giresunluların birlikte hareket etmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini ve dernek Başkanı Abdurrahman ADA ile dönem dönem konuştuklarını ve biran önce dernek yerini de Giresunlular için tanzim edeceklerini söylediler.
İftar programına İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah Kıyıklık, Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Şenay Değer, Başkan yardımcısı Sayın Yusuf Öztoprak, Belediye Başkan Danışmanı Sayın Abdullah Yılmaz Kontaş Aş. Neşat Yılmaz, Lidersan Promasyon ve Botanik Bahçe Etem Budan, Gaye Pen ve Ege Pen Mustafa Ulu, Bilir Travel Ali Bilir, Fatih Yıkama Abdullkadir Kütük, Hertip Tekstil Yıkama Engin Karsavram, Ortaklar Elektrik Okan Ada , Sultangazi Giresunlar Derneğinden; Mustafa Kendir, Süleyman Çalışkan, Engin Akbaba, Köksal Demir, Dernek Yönetimi ve Esenyurtlu Giresunlular katıldılar.
Benzer Haberler
Giresun-Keşap Konferansının Ardından
Amacına uygun yapılan her etkinlik elbette güzeldir de, çocuklar ve gençler için yapılanların...
Giresun Kültür Evi Birlik Ve Beraberliğin Simgesidir
Başkan Ada;’’Giresun Kültür Evi Birlik Ve Beraberliğin...
Hemşehrimiz Prof. Dr. Hüseyin Öztürk Beykoz'u yönetmeye aday
Giresun-Tirebolulu hemşerimiz İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İstanbul Jeoloji...
Gurbette Giresun Haberleri
TümüGiresunlular NY Türkevi’nde gönül sofrasında buluştu
NEW YORK’TA RAMAZAN BULUŞMASI Giresunlular Türkevi’nde gönül sofrasında buluştu Amerika Karadeniz...
Başkan Demir, Karahasan Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu
Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Karahasan Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu
YALOVA’DA UMUT GECESİ
1000 KİŞİLİK DEV KADINLAR MATİNESİ KADINLAR EĞLENDİ EGEMEN İÇİN 800 BİN TL TOPLANDI...
Giresun’un Değerli Sanatçısı Yüksel Kader’i Kaybettik
Giresun’un Değerli Sanatçısı Yüksel Kader’i Kaybettik Giresun’umuzun sevilen sanatçılarından...
Giresun Konağı: Karadeniz’in Eşsiz Lezzetleri Bağcılar’da!
Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmek isteyenler için harika bir haberimiz...
Yalova Giresunlular Yayla Festivali Düzenledi
Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen geleneksel...
BEYTULLAH AVCI YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ
Derneğin 25 yıllık başkanı İbrahim Arslan, yapılan seçimle görevini İşadamı Beytullah Avcı’ya...
İş Adamı Avcı, Başkanlığa Adaylığını Açıkladı
Yalova’nın tanınan iş adamlarından, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Avcı, Yalova...
TİRDEF İftar Buluşması birçok önemli ismi ve vatandaşı...
Tirdef, 08.04.2024 Pazartesi günü Tirebolu Aşgana Davet ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği...
Bursa Yağlıdereliler Derneğinden Bereketli İftar Sofrası
Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Giresun Yağlıdereliler Derneği yönetim...
Tirebolu Karakaya Bölgesi Derneği Olağan genel kurulunu...
Genel Kurul Ümraniye İstiklal mahallesinde bulunan Dernek merkezde 10.03.2024 Pazar Günü yapıldı....
Tirebolulular, Pendik Tirebolulular Derneğimizin...
Pendik Tirebolu Derneği üyeleri ve Tirebolular kültürünü, geleneğini ve dayanışmasını...





