Otobüsü 10 Numara Yağ mı Yaktı?
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Görele’de alev topuna dönerek yanan yolcu otobüsünün pahalı mazot yerine ucuz 10 numara yağ kullandığı ve bu yüzden yandığı ihtimali üzerinde durulduğunu ileri sürdü.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Görele’de alev topuna dönerek yanan yolcu otobüsünün pahalı mazot yerine ucuz 10 numara yağ kullandığı ve bu yüzden yandığı ihtimali üzerinde durulduğunu ileri sürdü.
Görele’de meydana gelen trafik kazasında otobüsün yanmasına ucuz diye kullanılan 10 numara yağın neden olduğu iddiası, korkunç bir gerçeği de ortaya çıkardı.
Özellikle şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmalarının pahalı mazot yerine 10 numara yağ kullandıkları ve daha yeni model otobüslerde patlama ile çabuk yanmaya zemin hazırladıkları kaydedildi.
Yetkililerin ortaya attığı başka bir gerçekte, yeni model otobüslerde, yanmayı kolaylaştırsın diye amonyak depolarının bulunması. Amonyak deposu ile mazot depolarının bir birine yakın olması ve otobüsün önden yanmaya başlaması bu iddiayı doğruluyor.
Şimdi gözler, hükümete ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmalarına çevrildi. Gelen haberlere gelen bilgilere göre, uzun yola gidecek olan yolcuların daha eski model otobüsleri tercih ettikleri ifade edildi.
Görele’de meydana gelen korkunç otobüs kazasının, ilk bilgilere göre 10 numara yağ kullandığı yönündeki şüpheler kuvvet kazandı. Bu iddiayı ilk ortaya atan isim, Giresun valisi Dursun Ali Şahin. Dursun Ali Şahin, Görele’de yanan otobüsün 10 numara yağ kullandığı yönünde bilgiler olduğunu, kesin neticenin yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkacağını söyledi.
44 yolcu ile İstanbul’dan Trabzon’un Of ilçesine gitmek için yola çıkan yolcu otobüsü Görele’nin Trabzon çıkışında trafik levhasına çarparak yanmış ve son bilgilere göre 10 kişi yanarak hayatlarını kaybetmiş, yanan otobüsten yaralı kurtarılanlar Görele Devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Durumu daha ciddi olanlardan 3 yolcu Giresun ile Trabzon’daki hastanelere sevk edilmişti.
ALİ KAYA HABER- GÖRELE
Benzer Haberler
Hüseyin BESLİ Tüyapta kitap severlerle buluşuyor.
90' lı yılların başından beri Başbakan Erdoğan' ın yol arkadaşlarından aslen Giresun doğumlu...
Mazot ve Gübre Destekleme Ödemelerine İlişkin İcmaller...
2019 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Destekleme Ödemelerine İlişkin İcmaller Askıya Çıkarıldı
Selahattin Karaahmetoğlu kaza geçirdi!..
CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi...
Giresun Haberleri
Tümüİl Müdürü Yılmaz Kurban Satış Yeri Denetimine Katıldı
TARIMDA YENİ DÖNEM: B-REÇETE HAYATA GEÇİYOR
Şebinkarahisar'da Çiftçilere Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı
MEVZUATA AYKIRILIK VE KAMU ZARARI İDDİASI
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi İçin...
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi kapsamında, Bakanlığımız Hayvancılık Genel Müdürlüğü...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur”...
Giresunlu Genç Sanatçı Kadir Bıçak’tan İlk Single: “Dur” Büyük İlgi Gördü
Dokuzoğul Türbesi’nde, ‘Bahar Şenliği’ Hazırlığı
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA
TİREBOLU’DA ANLAMLI BULUŞMA: TİRDEF İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
“Coğrafyamızdan Kan Akıyor!”
Giresun İHH Başkanı Fethi Elmas tarafından gündeme ilişkin bir basın açıklaması yayınlandı.
Giresun’da Ramazan Ayı Gıda Denetimleri Kesintisiz Devam...
İlkbahar Dönemi Şap Aşılama Kampanyası Başladı
E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı...
Bitki Koruma Ürünleri E-Reçete ve B-Reçete Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı





