BORSA
BIST 100 14.229,01 %0,73
Altın 6.784,90 ₺/gr %1,69
Bitcoin $77.957 %0,75
Dolar 48,28 ₺ %0,04
Euro 56,01 ₺ %0,20
Sterlin 65,36 ₺ %0,13
Gümüş 101,19 ₺/gr %2,02
Ethereum $2.449,92 %0,71
İsviçre Frangı 59,48 ₺ %0,39
Kanada Doları 34,73 ₺ %0,32
Avustralya Doları 34,56 ₺ %0,09
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,86 ₺ %0,07
BAE Dirhemi 13,15 ₺ %0,05
Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,69
Çin Yuanı 7,18 ₺ %0,01
GİRESUN 23°C 6.784,90 ₺/gr 48,28 ₺ 56,01 ₺
Anasayfa Gurbette Giresun Gneçlik Derneği Nisan 2011 Konferansını Verdi

Gneçlik Derneği Nisan 2011 Konferansını Verdi

Giresun Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Nisan 2011 ayı konferansı, Uğur Dershaneleri Genel Koordinatörü Müdürü Mustafa Çakır tarafından, Uğur Dershaneleri, Aksaray Şubesi, konferans salonunda 24 Nisan 2011 Pazar günü verildi.

· 3 dk okuma · 37 okunma
0Yorumlar
Gneçlik Derneği Nisan 2011 Konferansını Verdi
GIMPA Mobilya - Icerik Arasi

GENÇLİK DERNEĞİ NİSAN 2011 KONFERANSINI VERDİ 

Giresun Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Nisan 2011 ayı konferansı, Uğur Dershaneleri Genel Koordinatörü  Müdürü Mustafa Çakır tarafından, Uğur Dershaneleri, Aksaray Şubesi, konferans salonunda 24 Nisan 2011 Pazar günü verildi. Konferans öncesi, katılımcılara sabah kahvaltısı ikram edildi.Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük ile, Giresun Gençlik Derneği Başkan vekili Zafer Sıbıç ve Yönetim Kurulu Adına Sinan GÜLEBAŞ birer konuşma yaptılar. 

Mustafa Çakır’ın verdiği konferansta; “Bugünkü sohbetimizde sizlere mutluluğumuzun 3 ana faktöründen bahsedeceğim. Özel hayatımız, İş yaşamımız ve sosyal hayatımız. Bu başlıklar, hayatta başarılı olmanın 3 altın kuralıdır. İş ve özel hayatınız ilerleyen yıllarda oluşacak, ama sosyal yaşamınız hayatınız boyunca sizin hep yanınızda ve sizinledir. Bu gün burada toplanmanız sosyal yaşantınızın bir parçasıdır. Bu birlikteliğimiz hayatınızın her kademesinde güçlenerek devam etmelidir. 

Sizin gibi gençleri gördükçe bizlerin coşkusu ve heyecanı artıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. İleride bu nöbetleri sizler devir alacaksınız, şimdiden kendinizi hayata dolu dolu hazırlamalısınız. Her alanda, fark yaratmayı bilmelisiniz. Üniversite yıllarınızı çok dolu geçirmelisiniz. Üniversitelerinizde yapılan seminer ve panellere mutlaka katılmalısınız. Beden dili, halkla ilişkiler gibi konularda kendinizi geliştirmelisiniz. Mümkünse birkaç yabancı dil öğrenmeye çalışmalısınız. Ne zaman nerede, neyi nasıl yapmanız veya yapmamanız gerektiğine iyi karar vermelisiniz. Yanlış bir karar, hayatınızın tüm evrelerini çok olumsuz yönde etkileyebilir. İyi bir karar ise, tüm yaşamınızın mutluluk içinde geçmesini sağlayabilir. 

Bu çalışmaların başlamasını  sağlayan başta, Giresun Dernekleri Birliği Başkanımız Halil Kütük bey olmak üzere, Giresun Gençlik Derneği’nin başkan ve yöneticilerine çok teşekkür etmek istiyorum. Sizler için bu imkânların hazırlanmasının ne kadar önemli olduğunu bilmelisiniz. Bu grubun her gün daha kaliteli hale gelebilmesi için çalışmalısınız. Uğur Dersanelerinin Türkiye’de bulunan bütün salonlarının bu tür çalışmalar için Giresun Gençlik Derneğinin hizmetinde olduğunu ve  hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Diyerek tamamladı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Gurbette Giresun Haberleri

Tümü

Yalova, İbrahim Arslan’ı Son Yolculuğunda Yalnız Bırakmadı

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin önceki dönem başkanlarından, kentte...

3 saat önce

KADINLAR MATİNESİ'NDE EĞLENCE İYİLİĞE DÖNÜŞTÜ

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları tarafından düzenlenen Kadınlar...

2 ay önce

29.Bursa Giresunlular Otçu Göçü Yayla Festivali Başlıyor

Giresunluların geleneksel Otçu Göçü kültürü, bu yıl 29. kez Bursa'nın eşsiz doğasıyla...

2 ay önce

Giresunlular NY Türkevi’nde gönül sofrasında buluştu

NEW YORK’TA RAMAZAN BULUŞMASI Giresunlular Türkevi’nde gönül sofrasında buluştu Amerika Karadeniz...

5 ay önce

Başkan Demir, Karahasan Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu

Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Karahasan Ailesinin Mutluluğuna Ortak Oldu

6 ay önce

YALOVA’DA UMUT GECESİ

1000 KİŞİLİK DEV KADINLAR MATİNESİ KADINLAR EĞLENDİ EGEMEN İÇİN 800 BİN TL TOPLANDI...

7 ay önce

Giresun’un Değerli Sanatçısı Yüksel Kader’i Kaybettik

Giresun’un Değerli Sanatçısı Yüksel Kader’i Kaybettik Giresun’umuzun sevilen sanatçılarından...

10 ay önce

Giresun Konağı: Karadeniz’in Eşsiz Lezzetleri Bağcılar’da!

Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmek isteyenler için harika bir haberimiz...

1 yıl önce

Yalova Giresunlular Yayla Festivali Düzenledi

Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen geleneksel...

2 yıl önce

BEYTULLAH AVCI YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Derneğin 25 yıllık başkanı İbrahim Arslan, yapılan seçimle görevini İşadamı Beytullah Avcı’ya...

2 yıl önce

İş Adamı Avcı, Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Yalova’nın tanınan iş adamlarından, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Beytullah Avcı, Yalova...

2 yıl önce

TİRDEF İftar Buluşması birçok önemli ismi ve vatandaşı...

Tirdef, 08.04.2024 Pazartesi günü Tirebolu Aşgana Davet ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği...

2 yıl önce