Bu Da Karadenizli'nin 'Formulaz'ı'
Rize'nin Tunca beldesinde, Formula 1'den esinlenilerek yörede "Formulaz" olarak adlandırılan "2. Tahta Araba Şenliği" yapıldı.
Beldenin Selamet Tepesi mevkisinde bu yıl ikincisi yapılan şenlikte, katılımcılar, oturağından tekerleklerine kadar tamamı tahtadan yapılan arabalarla yarıştı. Katılımcıların yaşının 18’in üzerinde olması gereken yarışa 53 kişi katıldı.
Her grupta ilk 2’ye giren
Ödül töreninde, dördüncü olan Sinan Aptioğlu’na madalyasını, temsili
Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, yarışma sonrasında yaptığı açıklamada, geçmişi canlandırmak için "Formulaz" adını verdikleri "Tahta Araba Şenliği"ni düzenlediklerini belirtti.
Bu yıl ikincisini düzenledikleri şenliğe katılımın oldukça iyi olduğunu, belediye olarak şenliğin gelenekselleştirilmesi için hiçbir çalışmadan kaçmayacaklarını ifade eden Topal, şenlik sayesinde belde, ilçe ve il dışından çok sayıda insanı bir araya getirerek, belde ve bölge halkına birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik mesajı verdiklerini söyledi.
Kaynak: internethaber.com
Benzer Haberler
Karadeniz Haberleri
TümüDenizlerde Genel Av Yasakları 15 Nisan’da Başlıyor
Birlik Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler
Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi





