Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 421 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2025 - 11:33

Koruyucu aşılama çalışmalarına başlandı

Büyüt
Küçült
Koruyucu aşılama çalışmalarına
Giresun'da Şap hastalığı SAT-1 serotipine karşı koruyucu aşılama çalışmalarına hastalıktan ari işletmelerden başlandı

Bulancak ilçemizin Talipli köyünde faaliyet gösteren hastalıktan ari işletmede bulunan sığır cinsi hayvanlar, İl Müdürümüz Mustafa Ensar Yılmaz’ın katılımlarıyla veteriner sağlık ekiplerimiz tarafından SAT-1 serotipine karşı koruyuculuğu olan şap aşıları ile aşılandı.
Hastalıktan ari işletmeler, besi işletmeleri, hayvan nakli yapacak işletmeler ve komşu illere sınır ilçelerimizde bulunan hayvancılık işletmeleri öncelikli olmak üzere ilimiz hayvan varlığının tamamının yeni serotipe karşı aşılanması hedeflenmektedir.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler