BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.624,62 ₺/gr %0,08
Bitcoin $67.136 %6,07
Dolar 45,92 ₺ %0,02
Euro 53,45 ₺ %0,03
Sterlin 61,90 ₺ %0,12
Gümüş 111,00 ₺/gr %0,44
Ethereum $1.907,85 %4,70
İsviçre Frangı 58,35 ₺ %0,02
Kanada Doları 33,19 ₺ %0,06
Avustralya Doları 32,98 ₺ %0,31
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,23 ₺ %0,03
BAE Dirhemi 12,50 ₺ %0,01
Rus Rublesi 0,63 ₺ %1,39
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,04
GİRESUN 15°C 6.624,62 ₺/gr 45,92 ₺ 53,45 ₺
Anasayfa Kultur Sanat Ahmet Bilge'ye Büyük Ödül

Ahmet Bilge'ye Büyük Ödül

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 54 yıldan beri sürdürdüğü Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri dün akşam dağıtıldı.

· 3 dk okuma
Ahmet Bilge'ye Büyük Ödül
              Ahmet Bilge'ye Büyük Ödül

                  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 54 yıldan beri sürdürdüğü  Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri dün akşam dağıtıldı.

İHA’da 24.03.2012 tarihinde yayımlanan “Öğrencilerin Yol Çilesi” konulu fotoğrafıyla Ahmet Bilge’de Resim dalında ödüle değer bulundu.

               Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 2012 Yılı Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni, 18 Nisan Perşembe günü  saat 19.30’da The Marmara Taksim Oteli’nde düzenlenen törenle dağıttı.

               İHA Ajansı Giresun Muhabiri Ahmet Bilge’nin de Fotoğraf Dalında ödül aldığı törende Bilge’yi Giresunlu’lar yalnız bırakmadılar. Açılış konuşmasını Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Orhan Erinç’in yaptığı ödül töreninde, salondakilerden en fazla alkışı alan yine Ahmet Bilge oldu.

             Bilge ödül töreninde yapmış olduğu konuşmasında, çekmiş olduğu fotoğraf hakkında bilgi verirken şöyle söyledi; Bu ödülü almak elbette ki çok güzel bir duygu. Biliyorsunuz Giresun’da çok sevdiğimiz değerli bir Valimiz var, bizlere her zaman ‘Arkadaşlar Giresun’un imajını zedeleyecek haberleri lütfen yayınlamayalım, haberin masrafı neyse biz ödeyelim’’ der. Fakat biz bu haberi yaptıktan bir sonra o köyün yolu temizlenip, çakılandı. Aslında ödülü biz o zaman almıştık dedi.

               Bilge ayrıca haberin yayınlanmasından sonra göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı da Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’e teşekkür etti.  

          Ödül törenine TGC Başkanı Orhan Erinç, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, TGC yöneticileri ve çok sayıdagazeteci katıldı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek de ödül törenine bir mesaj gönderdi.

                   The Marmara Otelinde düzenlenen ödül törenine, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Giresun Federasyonu Başkanı  Sıtkı Ada, Akşam Gazetesi yazarlarından Mustafa Dolu, Giresun Ajanstan Şeref Sinir, Giresun Medya Platformundan İbrahim Balcıoğlu, Kaçkar Tv den Metin Ruşen, Gazeteci yazar Seyfullah Çiçek, Görele Dernekler Federasyonundan Sadi Kaya, İHA Ajansı Muhabirleri, Sanatçı Salim Aydemir, Şaban Kutlu ve Giresun Vakfı temsilcileri katıldı.

Haber ve resim Şaban Kutlu