Atay Güngör; ''CHP yemin etmeliydi!''
BAP (Büyük Anadolu Partisi Başkanı Atay GÜNGÖR; ''Seçim sonrası TBMM' de yaşanan yemin etmeme krizi ülkeyi, özellikle yemin etmeyen partilerin kendilerine destek veren, oy veren yurttaşları pişmanlık derecesine getirmiştir.
Bizim ayrı bir parti olarak başka partilerin işlerine karışma veya tutumlarından ötürü onlara söz söyleme hakkımız yoktur. Hele de iç sorunlarına karışmak gibi. Ancak, 12 Haziran 2011 seçimlerinde bütün örgütleriyle BAP (Büyük Anadolu Partisi), CHP’ yi koşulsuz destekleme kararı almış ve bu kararı da uygulamış bir partiyiz. Bu nedenle, bir takım serzenişlerimiz olmalıdır diye düşünüyorum. Şöyle ki: seçilen milletvekillerinizin tutukluluklarının kaldırılmayışı tabi ki doğru bir uygulama değil, bunun mücadelesi TMMM çatısı altında demokratik yollarla verilmeli. Halkın iktidarı için mücadele verenler, halkın adaylarını seçmeliler. Üreticinin ürününe dağ meyvesi diyen zihniyetlerle halkın iktidarı olamaz. Ayrıca, fındık üreticisi, buğday üretici vs. ürün fiyatlarının belirlenmesi için muhalefetten haklı destek beklemektedir”dedi.
Esnaf-memur-işçi-emekli –dul-yetim durumlarının iyileştirilmesi için çaba beklediğini belirten Atay Güngör; “Sınavlara girmiş, atanamayan öğretmen-memur adayları destek beklemekteler. Daha böyle bir sürü sorun varken, sen meclise girip yemin etmeyeceksin. İçerdekiler çıksın ben bu çalışmalara başlayacağım diyeceksin. Sana güvenen, ümit bağlayan milyonlarca insanı hiçe sayacaksın. Olmaz olsun böyle Halkçılık, Emek savunuculuğu, Demokratik-Laik-Sosyal Hukuk Devleti anlayışı.”diyerek, sitem etti.
Benzer Haberler
Siyaset Haberleri
TümüÜlkedeki Gelişme ve Büyümede Eşitsizlik Artık Gizlenemiyor!
GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!
ANAHTAR PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ: “GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!”
DENİZ KOÇ TEŞKİLAT BAŞKANI OLARAK ATANDI
ANAHTAR PARTİ GENÇLİK KOLLARINA YOĞUN KATILIM
Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?
Anahtar Parti İl Başkanı: "Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"





