57. İL BAŞKANLARI TOPLANTISI ANKARA' DA YAPILDI.
57. Genişletilmiş İl Başkanları...
Toplantıdan önce İl Başkanımız Mehmet Geldi, AK PARTİ Grup Başkan Vekili, Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin CANİKLİ’ ile görüşerek Giresun’un sorunlarından biri olan KOSGEB İşletme Geliştirme Müdürlüğünün Ordu ilinde bulunmasına rağmen Giresun’da yalnızca temsilciliğinin bulunduğunu, bunun için Giresun’daki esnaf ve sanayicilerin işlemlerini yapmakta zorlandıklarını belirterek, KOSGEB Giresun temsilciliğinin Şube Müdürlüğü’ne dönüştürülmesi için istekte bulunmak istediklerini dile getirmişlerdir.
Bunun üzerine AK PARTİ Grup Başkan Vekili, Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin CANİKLİ, Sanayi Bakanı Sayın Nihat ERGÜN’ ile görüşerek konu hakkında bilgi vermiş ve olumlu cevap almıştır.
Daha Sonra İl Başkanları Toplantısı
57. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 1. oturumundan sonra, öğle arasında Giresun Milletvekillerimiz AK PARTİ Grup Başkan Vekili Sayın Nurettin CANİKLİ, bizleri Grup Başkan Vekili odasına ağırladı. Burada AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı Sayın H.Hasan SÖNMEZ, Giresun Şebinkarahisarlı hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Ünal KACIR, İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN ve İl Gençlik kolları Başkanı Bünyamin YAZAR ile birlikte sohbet edip, daha sonra beraber öğle yemeği yenilmiştir.
57. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 2. oturumundan sonra, Akşam üzeri ise AK PARTİ Grup Başkan Vekili, Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin CANİKLİ’nin ev sahipliğinde Giresun Milletvekillerimiz, AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı Sayın H.Hasan SÖNMEZ, Sayın Ali TEMÜR ve İl Başkanımız Mehmet GELDİ, İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin YAZAR akşam yemekte bir araya gelerek Giresun’un tüm meseleleri masaya yatırılarak her konu üzerinde ayrı ayrı görüşmeler yapılmış ve tam mütabakat olduğu gözlemlenmiştir. Sorunların birlik ve beraberlik içerisinde çözümü için müşterek gayretlere devam edileceği teyid edilmiştir.
Benzer Haberler
Siyaset Haberleri
TümüÜlkedeki Gelişme ve Büyümede Eşitsizlik Artık Gizlenemiyor!
GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!
ANAHTAR PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ: “GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!”
DENİZ KOÇ TEŞKİLAT BAŞKANI OLARAK ATANDI
ANAHTAR PARTİ GENÇLİK KOLLARINA YOĞUN KATILIM
Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?
Anahtar Parti İl Başkanı: "Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"





