Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12883 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2021 - 12:54

Abdulkadir Eroğlu Beykoz STK’larını Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Abdulkadir Eroğlu Beykoz STK’larını Ziyaret

 

 İstanbul’da yaşayan çocuklarını ziyaret amacıyla gelen İyi Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu Beykoz’da bulunan Beykozlu Giresunlular Derneği, Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği ve Gaye İnsan Derneğini ziyaret etti.

 Eroğlu ilk ziyaretini Beykozlu Giresunlular derneğine gerçekleştirdi. Burada yönetim kurulu üyeleri ve katılımcılarla tanıştıktan sonra bir konuşma yapan Eroğlu, “Bu ziyaretimiz tamamen tanışma ziyaretidir. Özel işlerimiz nedeniyle İstanbul’da bulunuyoruz. Buraya kadar gelmişken sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret etmeye, onlarla tanışmaya gayret ediyoruz. Nerede bir sivil toplum kuruluşumuz var, nerede bir bürokratımız var hepsiyle tanışma arzusu içerisindeyim. Bugün siyaset yapmayacağım ancak şunu belirtmeliyim ki Giresun’un sizlerin de bildiği gibi birçok sorunu var. Bizim Giresun’da 350 bin seçmenimiz var, ancak İstanbul’da 650 bin seçmenimiz var. Giresun’daki birçok problemin çözümü İstanbul’dan geçiyor. Sivil toplum kuruluşlarımızın ve hemşerilerimizin bunun bilincinde olması gerekir.” dedi.

 Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta, “Dernekler siyaset üstü olmalıdır. Maalesef bugün birçok derneğimiz siyasetin tam ortasında bulunuyor. Biz Beykozlu Giresunlular Derneği olarak siyaset üstü olma çabası içerisindeyiz. Beykoz’daki hemşerilerimizin problemlerini çözmek için her partiye eşit mesafede olacağız.” dedi. Usta, Abdulkadir Eroğlu’ndan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Beykozlu Giresunlular derneği olarak randevu istediklerini de belirtti.

 Doğankent Çevre Köyleri Derneği ziyaretinde Eroğlu, “Harşit TV sosyal medya kanalı sayesinde Turan başkanımızla ve Abdullah beyle tanıştık. O günden bu yana da irtibatımız devam etti. İstanbul ziyaretimiz olursa mutlaka Doğankent derneğine uğrayacağımıza Turan başkanımıza söz verdik. Bugünde siyaset yapmadan tanışmak ve hasbihal etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştiriyoruz.” dedi. Eroğlu, Doğankent’te sel felaketinde en fazla zararın yaşandığı Doymuş Köyü’nün de sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Buradaki ziyarete Harşit Federasyonu Başkanı Temel Bilecen ve yönetim Kurulu üyesi Harun Tüfekçi, Şahlanış Hareketi Başkanı M. Mahmut Yıldız’da katıldı.

Doğankent Çevre Köyleri Derneği Başkanı Turan Kabadayı yaptığı konuşmada iki yıl önce yönetime geldiklerini, pandemi gibi şansız bir dönem yaşadıklarını belirtti. Kabadayı “Yaşanılan bunca olumsuzluklara rağmen Harşit Federasyonu ile koordineli çalışarak pandemi döneminde birçok 45 hemşerimize maddi destek vermenin yanında sel felaketinde Harşıt’a 1 tır su, 1 ton dezenfektan, 20 bin maske 300 koli gıda yardımı yaptık. Yine Dereli ilçesine de 1 tır su, 1 ton dezenfektan, 10 bin maske ve 60 koli gıda yardımımız oldu. Bütün bu yardımları derneğin kasasından bir kuruş harcamadan kapısını çaldığımız dostlarımız ve hayırseverlerimiz sayesinde yaptık. Hepsinden Allah razı olsun. Bunun yanında her siyasi partiye eşit mesafede duran bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Bizden talepte bulunan siyasi partileri de en iyi şekilde dernek merkezimizde bugüne kadar ağırladık, bundan sonra ağırlamaya devam edeceğiz. İyi Parti Giresun İl Başkanımız Abdulkadir Eroğlu’na bu ziyaret için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 Abdulkadir Eroğlu daha sonra Beykoz’da iki dönem belediye başkanlığı için aday olan Bilgehan Murat Miniç’inde kurucusu olduğu Gaye İnsan derneğini ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkından Miniç’ten bilgi aldı.

Haber-Foto: Abdullah Öner MERAL



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir