Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7450 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2011 - 11:48

Aile Sigortasını ve Hilal Kart Uygulamasını Hayata Biz Geçireceğiz

Büyüt
Küçült
Aile Sigortasını ve Hilal Kart Uygulamasını Hayata Biz
MHP Giresun Milletvekili Aday adayı Cevizoğlu; Aile Sigortasını ve Hilal Kart Uygulamasını Hayata Biz Geçireceğiz

   Yaklaşmakta olan genel seçim öncesi basın açıklamalarını sürdüren Ülkücü İşçiler Derneği Eski Genel Başkanı ve MHP Giresun Milletvekili Aday Adayı M. Birol Cevizoğlu, “Aile Sigortası” uygulamasının kendi iktidarları döneminde hayata geçirileceğini söyledi. Asgari ücreti arttıracaklarını ve vergi dışı bırakacaklarını da söyleyen Cevizoğlu, açıklamasına şöyle devam etti: “Hiç kimse heveslenmesin, “Aile Sigortası” uygulamasını ancak gücünü aziz milletimizden alan MHP gerçekleştirebilir. Diğerlerinin söyledikleri laf-ı güzaftır.”  

   İktidar olduklarında muhtaç durumdaki ailelerin en az bir ferdine iş imkânı sağlanacağını ve iş sağlanana kadar da asgari ücretin yarısı kadar “Aile Sigortası Yardımı” yapacaklarını ifade eden Cevizoğlu, bu ödemenin öncelikle ev hanımlarına yapılacağını kaydetti. “Asgari Ücreti” net 825 TL’ye çıkaracaklarını ifade eden Birol Cevizoğlu, MHP iktidarında asgari ücretten kesinlikle vergi alınmayacağını, tüm çalışanların gelirlerinin asgari ücret kadar kısmını da vergi dışı bırakacaklarını söyledi.  

   Yoksullara ve ihtiyaç sahiplerine devlet tarafından yapılan yardımların arttırılarak sürdürüleceğini söyleyen Cevizoğlu, muhtaç ailelere yardıma karşı olmadıklarını, aksine her muhtaca yardım edilmesi gerektiğini söyledi.  Karşı oldukları konunun, yardım edilen kişilerin AKP’ye yakınlıklarına göre seçilmesi ve bunun AKP propagandasına çevrilmesinin olduğunu ifade etti. Birol Cevizoğlu sözlerine şöyle devam etti:  

   “Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, HİLAL KART isimli harcama kartları verilecektir. Çeşitli adlar altında yapılması öngörülen destek ödeme tutarları bu kartlara yüklenecektir. Küçük esnafın desteklenmesi amacıyla bu kartlar sadece ikamet edilen mahaldeki (ilçe ve belde) esnaftan yapılacak alışverişte geçerli olacaktır. Ayrıca konutu olmayan muhtaç kimselere sosyal konut sağlanacak, konut sağlanamadığı durumda ise kira yardımı yapılacaktır. Bunun yanı sıra kamu istihdamı gözden geçirilerek aynı ya da benzer işi yapmakla birlikte sözleşmeli, geçici, taşeron elamanı, 4/B’li, 4/C’li, vekil ve benzeri adlar altında istihdam edilenlerin tamamının kadrolu istihdamını sağlayacak düzenlemeler yapılacak, bu alandaki karmaşa ve mağduriyetler giderilecek, eşitlikçi, adaletli ve hakkaniyetli bir istihdam düzeni oluşturulacaktır.” 

   MHP Giresun Milletvekili Aday Adayı M.Birol Cevizoğlu, açıklamasını şu sözlerle bitirdi: İktidara geldiğimizde emeklilerimizi de unutmayacağız. Bu bağlamda emeklilerimize her yıl bir defa Eylül ayı içinde kışa hazırlık yardımı adı altında ve bir maaş tutarında ödeme yapılacaktır. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir