Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4990 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   06 Mart 2024 - 13:19

AK Parti Belediye Başkan Adayı Guguk, “Her kesimin oyuna talibiz”

Büyüt
Küçült
AK Parti Belediye Başkan Adayı Guguk, “Her kesimin oyuna

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Ballıca ve Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirilen çadır toplantıları ile seçim çalışmalarına devam etti.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile Ballıca ve Bahçelievler Mahallelerin de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Guguk, her kesimin oyuna talip olduklarını söyledi.


GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ’DİR

Bulancak’ta 20 yıldır gerçek belediyeciliği gerçekleştirdiklerinin altını çizen ve 'Gerçek Belediyecilik' sloganı ile yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Adayı Guguk, "Söz verdiğimiz tüm projelerimizi yüzde 80-90 oranında hayata geçirdik. Komşularımız biliyor, yaptık yine biz yaparız. Özellikle mahalle toplantılarımızda soğuğa aldırmadan bizleri yalnız bırakmayan, büyük bir coşku ile karşılayan, teveccüh gösteren, destek ve dualarını bizden esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Tüm Bulancak’ta olduğu gibi Ballıca ve Bahçelievler mahallelerimizdeki komşularımızın da kararını verdiğini görüyorum. Birlikte gerçek belediyeciliği Bulancak’ta sürdüreceğimize inanıyorum. Durmak yok yola devam" diye konuştu.


SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ

Başkan Adayı Guguk konuşmasının devamında, “Bazı rakiplerimiz sosyal belediyecilik yapacaklarını, emeklilere, öğrencilere kart dağıtarak destek olacaklarını açıklamışlar. Güzel bir düşünce. Ancak biz bunu Bulancak’ta 20 yıldır aralıksız zaten yapıyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımız başta olmak üzere, emeklilerimiz, ev hanımları, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilerimize düzenli ve sürekli nakdi desteklerimizi yapıyoruz. İlk ve orta öğretimde ayakkabı, giyim, kırtasiye desteklerimize, her Ramazan’da gıda desteklerimize hiç ara vermedik. Sadece son beş yılda 20 binin üzerinde gıda ve nakdi desteğimiz oldu. Kapımıza gelen hiçbir vatandaşımızı eli boş geri çevirmedik. Bundan sonra da çevirmeyeceğiz. Bizim burada tek eksiğimiz bunun reklamını yapmadık. Sosyal belediyecilik nasıl yapılır görmek, öğrenmek isteyen Bulancak Belediyesine gelsin. Yine ülkemizin yaşadığı afetlerde en önde koşanlardan olduk. İşte Dereli’de yaşanan sel afetinde ve Kahramanmaraş merkezli asrın deprem felaketinde tüm imkanlarımızla seferber olduk. Yaraları sardık. Güçlü, gerçek ve sosyal Belediyecilik bizim işimiz. Bunu sürdürmek de bizim işimiz. Bulancak her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilikte de sınıfı geçmiş ve en yüksek notu almıştır. Bu başarıyı, bu gücü birlikte sürdürecek, önümüzdeki 5 yılda da gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz. Destekleriniz ve gönüldaşlığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir