Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8925 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2011 - 11:09

Ak Parti Milletvekili adayları Seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Büyüt
Küçült
Ak Parti Milletvekili adayları  Seçim çalışmalarını
Ak Parti Giresun Milletvekili Adayları Nurettin CANİKLİ, Mehmet GELDİ, Adem TATLI ve Şengül ŞAHİN seçim çalışmalarını Keşap İlçelerinde ve Giresun Merkezde sürdürdü.

Ak Parti Milletvekili adayları  Seçim çalışmaları sürdürüyor.

Ak Parti Giresun Milletvekili Adayları  Nurettin CANİKLİ, Mehmet GELDİ, Adem TATLI  ve Şengül ŞAHİN seçim çalışmalarını Keşap İlçelerinde ve Giresun Merkezde sürdürdü.

Ak Parti Milletvekili Adayları Keşap İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip 12 Haziran‘da yapılacak olan Milletvekili genel Seçimlerinde destek istediler. Ak Parti Milletvekili adaylarına İlçe halkının ve esnafın yoğun ilgisi ise dikkatlerinden kaçmadı.

Keşap Belediye başkanlığında ziyaret eden Milletvekili adayları ardından Giresun Merkeze geçerek Giresun Defterdarlığını ziyaret ettiler. Giresun Üniversitesi Sosyal tesislerinin açılış törenlerinde katılan Milletvekili adayları Hastane dolmuş durağı tarafından düzenlenen toplantıya katıldılar. Burada konuşan Nurettin CANİKLİ “Or-Gi havaalanının ihalesi yapıldı ve 144 milyon lira en düşük teklifi İçtaş-Cengiz inşaat ortaklığı verdi. Dolaysıyla Or-Gi havaalanı konusunda önemli bir viraj aşmış oluyoruz. Bir aksililik olmaz ise en Geç 1 ay içerisinde inşaat başlayacak” dedi

Eski hastane binasında yapılan Yurt binası hakkında konuşan CANİKLİ “Esnaf için bir mağduriyet oldu ama biz o zaman söylemiştik telafi edilecek diye nitekim biliyorsunuz şimdi 500 yataklı bir yurt için karar aldık buda programa girdi. Ayrıca birde kalkınmanın ve büyümenin dengeli olması lazım bugüne kadar hep genelde batı tarafında gelişti ama şimdi doğu çok önemli veriyoruz” Dedi. 

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir