Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10363 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2022 - 00:28

AK PARTİ ZİRVESİ GİRESUN’DA DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA…

Büyüt
Küçült
AK PARTİ ZİRVESİ GİRESUN’DA DANIŞMA MECLİSİ

 

 

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, İl Başkanı Kenan Tatlı başkanlığında Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kenan Tatlı, Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın Giresun’da, hemşerilerimizle bir araya geldikleri için çok memnun olduklarını, danışma meclisi öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yapılan, toplam yatırım tutarı 1 milyar 398 milyon lirayı bulan 78 kalem eser ve hizmetin resmî açılışını yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ilettiklerini belirtti.

Bu zamana kadar olduğu gibi bugünde tüm güç ve gayretleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını, Giresun AK Parti İl Başkanlığı olarak Türkiye’nin 2023, 2051 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, yediden yetmişe, 16 ilçemizle, kadın ve gençlik kollarımızla tüm teşkilat üyelerimizle gece gündüz çalışacaklarını söyledi

Yoğun katılımın görüldüğü toplantıda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Giresuna 3 yıl aradan sonra gelmekten dolayı çok memnun kaldığını, Giresunlu hemşerilerimizle birbirimizi çok özlemişiz dedi.

Biz tüm şartları zorlayarak ülkemizi başarıdan başarıya koştururken muhalefetin içler acısı durumunu eminim milletimiz de görüyor. Türkiye hemen her cephede tarihinin en kritik mücadelelerini verirken muhalefetin tek gündemi kimin nereye, hangi sırayla oturacağı… Boy sırasına göre mi yaş sırasına göre mi yoksa ''AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş'' ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar.

Ne millete hizmet etmek gibi niyetleri var ne memlekete eser kazandırmak gibi hedefleri var. Milletin gönlünü kazanmak, sıkıntılarına çözüm üretmek yerine siyasi ikballerini yabancı büyükelçiliklerin kapılarında arıyorlar. Kendi ülkesini, kendi devletini batılı büyükelçiliklere şikâyet edecek kadar alçaldılar, küçüldüler, millî onur ve haysiyetlerini kaybettiler. Hiçbir tahrik, hiçbir hesap, hiçbir iftira bunları kurtaramayacak, hiçbir medya kampanyası skandallarının üstünü kapatamayacaktır.

Sözlerini İnşallah önce 2023 seçimleri, ardından da 2024 mahallî idareler seçimleri bu beceriksizlerin siyasetten tasfiye edildiği birer milat olacaktır diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir