Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6732 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2011 - 19:02

Ali Temür' ün Giresunlu Hemşerilerine Teşekkürü

Büyüt
Küçült
Ali Temür ün Giresunlu Hemşerilerine
Ak Parti'mizin 24. Dönem Giresun Milletvekili adayı kardeşlerimize, 12 Haziran seçimlerinde başarılar diliyorum.

GİRESUN MİLLETVEKİLİ  ALİ TEMÜR’ÜN GİRESUNLU HEMŞERİLERİNE TEŞEKKÜRÜ 

      Ak Parti'mizin 24. Dönem Giresun Milletvekili adayı kardeşlerimize, 12 Haziran seçimlerinde başarılar diliyorum. Daima onların yanında olacağım. Ak Partinin Türkiye’ye getirdiği güven ve istikrar ortamının devam etmesi ve 12 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkması için elimden geleni yapacağım. Bundan sonrada Ak Partimin yanında olacağım ve Giresunlu hemşerilerime hizmet etmeye devam edeceğim.

      2002 yılında Giresunlu hemşerilerimizin destekleriyle Milletvekili seçildim. Milletvekili seçildiğim günden itibaren Giresun’umuzun ve hemşerilerimizin hizmetinde oldum. Milletvekilliği yaptığım sürede küçük büyük Giresun’un ve Hemşerilerimizin tüm sorunlarını çözmeye çalıştım. Halkımızın bize verdiği emaneti en iyi şekilde korumaya ve hizmet anlayışı içinde ilimize yeni değerler kazandırmaya çaba gösterdim.

      8,5 yıldır yaptığım bu onurlu görevde ve tüm çalışmalarımda hemşerilerimizden yakın ilgi ve alaka gördüm. Süreç içerisinde ekmeğini, suyunu, çayını ve yemeğini bizimle paylaşıp kapısını ve gönlünü bize açan tüm Giresunlu hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

      Giresun’la ilgili projelerimizde ve çalışmalarımızda bizden desteğini ve yardımını esirgemeyen sivil toplum kuruluşlarına, oda ve dernek başkan ve yöneticilerine, esnafımıza, çiftçi ve köylümüze, mahalle ve köy muhtarlarımıza, bürokratlarımıza, Tüm Giresun Ak Parti Teşkilatlarımıza, her zaman yanımızda olan tüm basın mensuplarımıza, teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.25.04.2011 
 
 

                                                            ALİ TEMÜR

                                                          Giresun Milletvekili



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir