Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11219 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   15 Ocak 2011 - 11:54

Av. Aytekin Şenlikoğlu ve Şengül Şahin İstifa Etti

Büyüt
Küçült
Av. Aytekin Şenlikoğlu ve Şengül Şahin İstifa
Av. Aytekin ŞENLİKOĞLU ve Şengül ŞAHİN yazılı bir açıklama yaparak 2011 yılı milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için partisindeki görevinden istifa ettiklerini açıkladılar.

İstifa Eden Av. Aytekin ŞENLİKOĞLU ve Şengül ŞAHİN' in Açıklamaları    Av. Aytekin ŞENLİKOĞLU' nun Açıklaması   Ak Parti Giresun il Teşkilatında göreve  kurucu başkan yardımcısı olarak başlamış, çeşitli  kademelerinde  başkan yardımcılıkları 2004-2006  yılları  arasında  il  başkanlığı yapmış olup,  halen  devam  etmekte  olduğum, yerel  yönetimler  başkanlığı ve  başkan  yardımcılığı görevimden  istifa  etmiş  bulunmaktayım.

         2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olarak başvuru yapacakların 15 Ocak 2011 tarihine kadar istifa etmeleri yönünde Genel  Merkezimizden  gelen talimata istinaden yapmakta olduğum istifamı kamuoyuna saygılarımla bildirmekte olup,  ayrıca başvuru aşamasında  basın  toplantısı  ile  aday adaylığı  durumumuzu  ayrıntılı  olarak  halkımızla  paylaşacağımızı  bildirir   saygılarımı  sunarım.

 

Şengül ŞAHİN' in Açıklaması   AK PARTİ Genel Merkezimizin Milletvekili Seçimlerinde aday adayı olacak teşkilat mensuplarına tanıdığı süre 15 Ocak 2011 tarihinde sona erdiğinden, 2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Giresun’dan AK PARTİ  Milletvekili aday adayı olacağımdan şu anda görevli bulunduğum AK PARTİ Giresun İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden Seçim İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcılığından 14.01.2011 tarihi itibariyle istifa ediyorum.

         Aday adaylığım, partideki çalışmalarım, bundan sonraki amaç ve hedeflerim hakkında daha sonra ayrıntılı açıklamalarda bulunacağım.

         Saygılarımla…

                                                                                       



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir