Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7647 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2011 - 19:06

''Badana Yapıp Kılıçdaroğlu'na Açılış Yaptırdılar''

Büyüt
Küçült
Badana Yapıp Kılıçdaroğluna Açılış
Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, CHP il başkanı ve milletvekili adayının, AK Parti icraatlarına yönelik olarak yaptıkları eleştirel açıklamalara çok sert cevap verdi. Sabri Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

''Badana Yapıp Kılıçdaroğlu'na Açılış Yaptırdılar''

      Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, CHP il başkanı ve milletvekili adayının, AK Parti icraatlarına yönelik olarak yaptıkları eleştirel açıklamalara çok sert cevap verdi. Sabri Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

       “CHP’li Milletvekili adayı ve il başkanı, AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde yapılan icraatların anlatıldığı afişlere bakarak, kendince eleştirilerde bulunmuşlar. Sayın vekil adayı, AK Parti iktidarının 9 yılda Giresun’a bir çivi çakmadığını ve havayollarının halkın yolu şeklindeki beyanın doğru olmadığını belirterek, halkın kandırıldığını anlatmaya çalışmış.

     Öncelikle şunu ifade etmek isterim; AK Parti iktidarı gerçekten yapacağı işlerin temelini atmış, yani çivisini çakmış sonra da bitirip halkın hizmetin sunmuştur. Sayın vekil adayının her sabah kalkıp penceresinden baktığında gördüğü Karadeniz Sahil Yolu ve üst geçitler, Liman sahası, ihtiyaç duyduğunda uğramak zorunda kaldığı Vilayet Binası, hastalanınca tedavi için gittiği Devlet Hastanesi, seçim gezileri için gittiğinde üzerinden geçtiği asfalt ve beton yollar, köprüler, derelerimiz çevresindeki istinat duvarları ve daha onlarca büyük yatırım, başlanan işlerin nasıl bitirildiğini göstermektedir.

     Bütün bunları inkâr eden zihniyetin, görme özürlü olduğunu, aklı sıra kandırmaya çalıştığı halkımız çok iyi biliyor. AK Parti iktidarında yapılan işleri yok sayan, inkar eden konuşmasını yaptığı köyün, meydanına ve yollarına dökülen betonun daha yeni kurumaya başladığını göremeyecek kadar basireti kilitlenmiş olduğu anlaşılıyor. Zira onu dinleyen vatandaşlarımızın tebessümü yeterince bunu anlatmış olmalıdır.

     “Çivi bile çakamama” özelliğinin, bu memlekette hangi siyasi geleneğe ait olduğunu genç ihtiyar bilmeyen yoktur. CHP genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, profili düşük Giresun mitinginden sonra yaptığı temel atma ve yıkım töreni neyin nesidir? 2,5 yıldır CHP’li kadrolarca yönetilen Belediye’nin yaptığı hangi tesisin açılışını yapabilmiştir? Yaptırmak için kaynağı bulunmayan itfaiye binası inşaatının temelini atmak, yıllar önce kamulaştırılmış eski binanın yıkılışına tören organize edip, genel başkana kurdele kestirmek komik değil midir?

     Giresun Belediyesi’nin Ak Parti kadrolarca yönetildiği dönemde yapımı tamamlanmış Derin Deşarj İstasyon binasının, badana yapıp Sayın Kılıçdaroğlu’na açtırılması zavallı bir durumdur. Ayrıca halkımızın iki dönem arasındaki farkı göremeyecek kadar basiretsiz olduğunu düşünmektir.

     Şimdi ben buradan sormak istiyorum: Giresun halkının hafızasıyla kimler dalga geçmiş oluyor? Giresun halkı açılışını yaptığınız tesisin, AK Partili belediye döneminde yapıldığını bilmiyor mu? Şayet o dönemde yapılan işleri hatırlamakta zorlanıyorsanız, Sosyal İşler Müdürlüğünüzün arşivinde mevcut olması muhtemel “2008 Yılı İcraatlar Ajandası”na bakmanızı tavsiye ederim” dedi. 
 

     Sabri Öztürk yaptığı açıklamanın devamında şu görüşlere yer verdi:

     “Ayrıca Sayın CHP’li vekil adayına, AK Parti icraatlarının anlatıldığı tanıtım afişlerini daha dikkatli okumasını tavsiye ederim. ‘Hava Yolları, Halkın Yolları Oldu’ şeklindeki tanıtım ifadesi, Sol burjuvaya mensubiyetiniz dolayısıyla size tuhaf gelmiş olabilir. Ama AK Parti iktidara gelinceye kadar uçağa binebilecek gücü kendinde bulamamış halkımız için o ifadeler çok anlamlıdır. AK Parti olarak halkımızın bizi çok iyi anladığını, hayalinize bile sığmayan icraatların ve hedefimize koyduğumuz büyük projelerimizin “halkımız ile dalga geçmek” olmadığını, pek yakında siz de göreceksiniz” dedi.                  

     Av. Sabri ÖZTÜRK

     AK Parti İl Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir