Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9155 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2014 - 16:47

Belediye'de modern köleliğe son vereceğiz

Büyüt
Küçült
Belediyede modern köleliğe son
MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum Kamu Şirket İşçileri Derneği'ni ziyaret etti

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum
Kamu Şirket İşçileri Derneği'ni ziyaret etti

"Belediye'de modern köleliğe son vereceğiz"


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun Kamu Şirket İşçileri Derneği'ni ziyaret ederek işçilerle görüştü.

Sosyal hak ve adaletini sağlamak, mağdur olanın yanında yer almak ve bunun içinde birlikte hareket etmek amacıyla hareket ettiklerini belirten Dr. Orhan Erzurum, Giresun Belediye Başkanlığını kazandıkları takdirde taşeron firmalarda çalışan işçiler üzerinden uygulanan modern köleliğe son vereceklerini söyledi.

Alın teri ile çalışan işçilerin üzerinden başka insanların emek sarf etmeden para kazanmasının önüne geçeceklerini belirten Dr. Orhan Erzurum, "Belediye bünyesinde kuracağımız şirketler aracılığıyla taşeron işçiler buralarda istihdam edilecektir. Onların üzerinden başka birilerinin rant sağlamalarına izin verilmeyecektir. Şirketlerimiz öncelikli olarak kar amacı gütmeyeceğinden dolayısıyla işçilerin ücretleri şu an ki mevcut durumlarının üstüne çıkacaktır. Bu da daha refah seviyesinde yaşamlarını idame ettirme imkanlarının sağlanması demektir" dedi.

Hak ve özgürlüklerin korunması, genişletilmesi, etkin kullanılması ve önündeki her türlü engelin kaldırılması hedefine yönelik olarak özel şirket çalışanlarına destek sağlayacaklarını vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, şunlara yer verdi; "Üzerlerinden rant sağlamadan insan onuruna yaraşır bir düzeni sağlamak ve bu yönde çalışma yaşamına katkı sağlama MHP Belediyeciliğinin temel ilkesidir. Günümüzde adı modern kölelik olan bu sisteme fırsat vermeyeceğiz. Bu yolda emek harcayan kişi, kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak hareket edip bilgi ve deneyimlerinden azami yararlanmak bu paralelde her türlü hak ihlaline karşı yasalar çerçevesinde ve legal yöntemlerle mücadele edeceğiz."


MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum gezilerine devam ediyor

Dr. Orhan Erzurum'a büyük ilgi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, ziyaretlerini Sütlaş, Yeniyol ve Depboy mevkilerinde sürdürdü. Bölgede yaşayan vatandaşlar ve esnafları ziyaret eden Dr. Erzurum, görüş alışverişinde bulundu.


Giresunluların büyük ilgi gösterdiği Dr. Orhan Erzurum, hemşerilerimizin büyük sevgisi ile karşılaştı.

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, “Geleceğiyle ilgili bir hizmet yarışında  yapmış olduğumuz esnaf gezisi ve ziyaretlerinde bizlere vermiş olduğunuz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki kalan günleri en iyi şekilde geçirip başlangıçta koyduğumuz hedefe Allah’ın izniyle hep birlikte varacağız. Bu konuda biraz daha gayret göstermek mecburiyetindeyiz.  Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Dr. Orhan Erzurum'un gezileri esnasında zaman zamanda duygulu anlar yaşandı. Vatandaşlar Dr. Erzurum'un boynuna sarılarak desteklerini dile getirdiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir