Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7993 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   05 Mart 2011 - 18:55

''Belediyemizi rahat bırakın''

Büyüt
Küçült
Belediyemizi rahat
CHP Milletvekili aday adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş ''Belediyemizden geri alınan dolgu alanlarına halkın kullanacağı parkları kim yapacak?'' diye sordu

CHP Milletvekili aday adayı  İnş. Müh. Aykut Gezmiş ''Belediyemizden geri alınan dolgu alanlarına halkın kullanacağı parkları  kim yapacak?'' diye sordu 

''Belediyemizi rahat bırakın''

Gezmiş  ayrıca Giresun’un iktidar partisi milletvekilleri açısından çok şansız bir dönem geçirdiğini savunarak; “Söz konusu Giresun ise gerisi teferruattır diyememişlerdir” ifadesini de kullandı. 

      CHP Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, AKP hükümetinin dolgu alanlarını geri alarak belediyenin hizmet yapmasını engellediğini ifade ederek “Bu uygulamayla Giresun halkı cezalandırılmıştır” dedi.

     Gezmiş, AKP’nin 2009 yerel seçim yenilgisinin hıncıyla hareket ettiğini savunarak da “AKP, Belediye üzerinden siyaset yaparak 2011 seçimlerinde hesap görme peşindedir. Ancak kavga etme hastalığına yenileceklerdir. Biz, ne Belediyemizin ne de Başkanımız Sayın Kerim Aksu’nun da yıpratılmasına izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

     TRABZON VE RİZE’YA VAR, GİRESUN’A YOK

     Aykut Gezmiş, Trabzon ve Rize’de doldu alanlarının üzerine binalar yapılması için yasa düzenlendiğini belirterek, “Giresun’da ise engellemelerle karşılaşılıyor. Bu ayrıcalık değildir de nedir? Giresun halkı park, bahçe ve yeşil alana ihtiyaç duyarken şimdi bu dolgu alanlarına halkın kullanacağı parkları kim yapacak?” diye sordu.

     GİRESUN İKTİDAR AÇISINDAN ÇOK ŞANSSIZDIR

     CHP milletvekili aday adayı Gezmiş, Giresun’un iktidar partisi milletvekilleri açısından çok şansız bir dönem geçirdiğini savunarak, bu konuda “Söz konusu Giresun ise gerisi teferruat diyememişlerdir. Giresun’u beklenen hizmetlere kavuşturamamışlar, sorunların her geçen gün çoğalmasına yol açmışlar, Giresun halkına haksızlık yapılmasına göz yummuşlardır.” şeklinde görüş belirtti.

     PARK BEKLEYEN HALKIMIZ CEZALANDIRILMIŞTIR

     Giresun halkının 2009 yerel seçimlerinde ki tercihi yüzünden cezalandırıldığına vurgu yapan Gezmiş, “Başkanımız Sayın Kerim Aksu dolgu alanları konusunda olsun, TOKİ konutları konusunda olsun elinden geleni yapmıştır. Ama hükümet ayrımcılık yaparak dolgu alanlarını Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devretmiş, böylece park bekleyen Giresun halkını cezalandırmıştır.” dedi.

     BİZ, SÖZ KONUSU GİRESUN İSE GERİSİ  TEFERRUATTIR DİYECEĞİZ

     CHP iktidarında kavgayı bir kenara bırakıp ortak akıl etrafında bir araya gelerek sorunlara çözüm üreteceklerini belirten Gezmiş, “Ben değil biz diyecek ve söz konusu Giresun ise gerisi teferruattır diyeceğiz” dedi.

     BELEDİYEMİZE DE, BAŞKANIMIZA DA SAHİP ÇIKACAĞIZ

      Gezmiş, Giresun Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya sonuna kadar sahip çıkacaklarını, haksız yere yıpratılmasına izin vermeyeceklerini dile getirdi.

     Bütün Giresunluları birlikteliğe davet ederek  “Belediye hepimizindir, kavgayı bırakalım ve hep birlikte belediyemize sahip çıkalım”  çağrısı yaptı.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir