Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4601 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   28 Şubat 2024 - 14:17

BÜTÜN OYUNLARIN FARKINDAYIZ

Büyüt
Küçült
BÜTÜN OYUNLARIN

Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanı Eşref Bekdemir: 'sayıları bir elin parmağını geçmeyen, her şeyin kendi istedikleri gibi olması hülyasında olan parti genel merkezimiz ve  il yönetimimizi hiçe sayarak kendi denklemlerini kurmak isteyen, bu olmayınca da işi tehdit boyutuna kadar taşıyanların bunları yapmaya ne hakkı ne hukuk vardır' diyerek son günlerde partisine yönelik yapılan eleştirilere sert bir şekilde cevap verdi.

Sosyal medya hesaplarından partilerini hedef olan paylaşım ve söylemlere cevap veren Bekdemir sözlerine şöyle devam etti:

'Öncelikli olarak belirtmek gerekirse bütün oyunları farkındayız, bir defa bunun net bir şekilde bilinmesini istiyorum.

Yeniden Refah Partisi'nin hızla büyümesini gören, 31 Mart seçimlerinden zafer kazanıp iktidara açılan ilk kapıdan başarı ile çıkacağını okuyabilen ve bundan rahatsız olan birtakım hareketlerin hep farkındaydık. Şahsi ikbal peşinde koşanların da farkına vardık. Yeniden Refah Partisi'nde siyasete yeni başlamış olmamız oyunlara gelecek kadar aptal olduğumuz anlamına gelmiyor. Bizler siyaseti çıkar uğruna yapmıyoruz, sırf bu amaçla yanımıza yöremize gelenlere de böyle bir fırsat vermedik, vermeyeceğiz.

Bizler istişare ve şeffaflık odaklı siyaset yapıp memleketimizi tükenmişlik sendromundan kurtarmaya çalışırken; o aday oldu bu aday olmadı kavgaları içinde kalmayacağız. Beynimizi ve kalbimizi ortak bir amaç olan 'Milli Görüş Belediyeciliği kazanacak' sloganında birleştirip var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bilinçli bir şekilde içimize enjekte edilmiş insanların kendi kendini infilak ettiğini görüyoruz. Bu yola koyulmadan önceki arınmalardır. Gereksiz yüklerden ve fuzuli ağırlıklardan kurtulmalıdır.

Tehdit telefonları ile bizleri sindirmeye çalışanlara da,  kalemi ile bizleri yoracağını sananlara da en güzel cevabı Yeniden Refah'ın şahlanışı verecektir.

Bizler birilerinin hesap kitap yaptığı sağlama tablosu değil; manen ve madden milletin gerçeklerini, sorunlarını teşhis ve tedavi gücüne sahip; Milli Görüş'ün yılmaz neferleriyiz.

Bizler partimizin uzun vadedeki kazanımlarına ve duruşuna bakarız ve gerekeni yaparız.

Hiç kimsenin şahsi hesaplarının taşeronluğunu yapacak halimiz yok!

Nihayetinde Allah’ın izni milletimizin de destek ve teveccühü ile seçimin gerçek kazananı Yeniden Refah Partisi olacaktır' dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir