Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7394 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2011 - 19:01

CHP gümbür gümbür.

Büyüt
Küçült
CHP gümbür
500'ü aşkın kişinin katıldığı Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı coşkulu bir mitinge dönüştü. Debboy'dan Atapark'a yürüyen partililer halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı

CHP gümbür gümbür.

500'ü aşkın kişinin katıldığı Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı  coşkulu bir mitinge dönüştü.  Debboy'dan Atapark'a yürüyen partililer halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı  

     CHP Giresun Seçim İrtibat Bürosu'nun kalabalık ve coşkulu açılışı mitinge dönüştü.

      Debboy mevkisindeki açılış törenine CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Mustafa Kısa, Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın, ilçe başkanları, eski milletvekilleri, milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Yener Bektaşoğlu, kadın ve gençlik kollarının temsilcilerinin yanı sıra 500’ü aşkın partili ve halk katıldı.

     KISA: İKİTDARIMIZDA HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK

     Açılışta bir konuşma yapan İl Başkanı Mustafa Kısa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim bildirgesini açıkladığını belirterek, bildirgede ülkenin ekonomik ve demokratik sorunlarının çözümüne ilişkin projelerin yer aldığına işaret etti. Kısa, “Türkiye’de Giresun’da da birinci parti çıkacağız. İktidarımızda halkımız rahat bir nefes alacak” dedi.

     KARAAHMETOĞLU: PROĞRAMIMIZ BİZİ İKTADARA TAŞIYACAK

      CHP 1. sıra milletvekili adayı Eczacı Selahattin Karaahmetoğlu, toplumun tüm sosyal gruplarının ekonomik, demokratik taleplerini dile getiren, sorunlarını bilen ve çözüm yollarını öneren bir seçim bildirgesi hazırladıklarını ifade ederek, ''Bu programımız bizi iktidara taşıyacaktır. Giresun'da başarılı ve birinci parti olacağız. Giresun'un yoksul köylüleri için mücadele edeceğiz. Bu ülkede insanların onuruyla yaşayacağı bir düzenin kurucusu olacağız'' ifadelerini kullandı.

     GEZMİŞ: HEPBİRLİKTE ZAFERE YÜRÜYORUZ

      CHP 2.sıra milletvekili adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, en coşkulu ve seçime en hazır partinin CHP olduğunu savunarak, “Bugünkü coşku inanıyoruz ki 12 Haziran'da sandıkta kendisini gösterecek ve hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Biz örgütlerimizle, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, partililerimiz ve halkımızla birlik ve beraberlik içinde zafere yürüyoruz. Ekonomik ve sosyal projelerimizle, başarılı kadrolarımızla ülkemizin sorunlarını çözeceğiz.” dedi.

     BEKTAŞOĞLU: TÜRKİYE’YE LİG ATLATACAĞIZ

      CHP 3. sıra milletvekili adayı Eczacı Bülent Bektaşoğlu da çok güzel bir motivasyonla seçime hazır olduklarını söyleyerek, ''Türkiye'ye lig atlatacağız. Ülkemizi bir üst lige çıkaracağız. Projelerimiz çok güzel. Çalışmalarımız da çok iyi gidiyor. Halkımızın ilgi ve alakasından çok memnunuz. Kadın kolları, gençlik kolları ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Projelerimiz halk tarafından güzel algılanıyor. Mahcup olmayacağımıza inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

     BAŞKAN AKSU: ‘4-0’ DİYENLER CEVABINI ALACAK

     Adayların ardından duygularını dile getiren Belediye Başkanı Kerim Aksu da, CHP’nin Giresun’da birinci parti olacağını savunarak, “12 Haziran’da en başarılı parti olarak biz çıkacağız ve ‘4-0 yapacağız’ diyenlere gereken cevabı vermiş olacağız” dedi.

     GİRESUN HALKI CHP’LİLERE YOĞUN İLGİ  GÖSTERDİ

      Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve partililer Gazi Caddesi boyunca halkı selamlayarak Atapark'taki Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. Giresun halkının adaylara büyük ilgi ve destek gözlendi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir