Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6528 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   20 Nisan 2011 - 10:48

CHP halkın nabzını tutuyor

Büyüt
Küçült
CHP halkın nabzını
Espiye'den sonra Bulancak pazarını da gezerek esnafla buluşan CHP milletvekili adayları sorunları bildiklerini, çözüme yönelik projelerinin de hazır olduğunu belirterek ''İktidarımızda herkes rahat bir nefes alacak'' dediler

Espiye'den sonra Bulancak pazarını da gezerek esnafla buluşan CHP milletvekili adayları  sorunları bildiklerini, çözüme yönelik projelerinin de hazır olduğunu belirterek ''İktidarımızda herkes rahat bir nefes alacak'' dediler  

CHP halkın nabzını  tutuyor

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan adayların işsizliği ve yoksulluğu yenecek Aile Sigortası başta olmak üzere partilerinin diğer ekonomik ve sosyal projeleri ilgi çekiyor 
 
 
     CHP milletvekili adayları Espiye’den sonra Bulancak’ta da pazaryerini gezerek esnafın sorunlarını dinledi ve sorunların çözümüne ilişkin parti projeleri anlattılar.

     Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş ve Nilay Pınar’ın yanı sıra CHP milletvekili Eşref Karaibrahim ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yanı sıra bazı ilçe başkanlarının da katıldığı ziyarette pazardaki bütün esnafla tek tek görüşülerek partilerinin işsizliği ve yoksulluğu çözmeye yönelik olarak uygulamaya sunacağı Aile Sigortası başta olmak üzere diğer ekonomik ve sosyal projeleri anlatıldı.

     BİRLİK VE BERABERLİK HALKA GÜVEN VERDİ

     CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, İl Genel Meclisi’nin CHP Grup Başkanı Ömer Mustafa Yılmaz ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette CHP heyetinin birlik ve beraberlik içinde, omuz omuza çalışma yürütmesinin halka güven ve umut verdiği, kendi içinde de çalışma azmini artırdığı gözlendi.

     AKP SALTANATINA KARŞI HALKIN İKTİDARI

     Pazar esnafının işsizlikten, yoksulluktan yakınmasına, AKP hükümetinin Giresun’a beklenen yatırımları getirmediğine ilişkin yakınmalarına tanık olan CHP’liler, “12 Haziran’da yapılacak genel seçimde ülkemizi kötü yönetimden kurtaracağız. Fındığımızı ezenlerden, kentimizi köye çevirenlerden, yoksul vatandaşımızın sorununu kökten çözmeyip, sadece sadaka verenlerden hep birlikte hesap soracağız. Sizlerin de oylarıyla AKP’nin saltanatını yıkıp, halkın iktidarını kuracağız. İktidarımızda herkes rahat bir nefes alacak.” dediler.

     İlçe halkının ve Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılanan CHP milletvekili adayları, kendilerine destek verilir de Meclis’e gönderilirlerse Giresun’un her türlü sorununa çözüm arayacaklarını, şehrin makus talihini değiştirmek için çaba harcayacaklarını ifade ettiler.

     ADAYLAR: SORUNLARI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUZ

     Giresun’un sorunlarını bildiklerini, bunların çözümüne ilişkin projelerinin hazır olduğunu belirten milletvekili adaylar, “Öncelikle fındığımızın hak ettiği değeri bulmasını, Fiskobirlik’in aktif duruma getirilmesini, Fındık Borsası’nın Karadeniz Bölgesi’ne kurulmasını, fındık mamullerine özel teşvik uygulanmasını sağlayacağız. Ekonomimizin gelişmesinin önünü açacak olan turizmin canlanmasını sağlamanın yanı sıra da söndürülen bacaların tütmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Kısacası biz istihdam yaratacağız ve AKP’nin 9 yıldır uyguladığı kötü politikalar sonucu aç, işsiz kalarak bu şehirden göç etmek zorunda kalan insanlarımızın geri dönmesini sağlamaya, göçü önlemeye çalışacağız” dediler.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir