Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6806 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2011 - 10:38

CHP'li Karaahmetoğlu Canikli'ye yüklendi

Büyüt
Küçült
CHPli Karaahmetoğlu Canikliye
CHP'li Karaahmetoğlu Görele'de Esnafı gezerek partisi için oy istedi.

CHP'li Karaahmetoğlu Canikli'ye yüklendi

  CHP'li Karaahmetoğlu Görele'de Esnafı gezerek partisi için oy istedi.  

CHP Giresun Milletvekili 1. sıra adayı Selahattin Karaahmetoğlu Görele İlçesinde çarşı esnafını gezerek partisi için oy istedi. Karaahmetoğlu”Görele bu fırsatı iyi değerlendirmelidir. Görele için güzel işler yapmak için sizlerin oyuna talibim. Beni destekliyeceğinize inanıyorum”dedi.

Karaahmetoğlu Canikli’ye  gönderme yaparak askerliğini desteksiz kıtalarda yaptı herhalde diyerek basında çıkan Caniklinin beyanatına cevaben  şu şekilde açıklama yaptı.

     Karaahmetoğlu”Basında yer alan haberlere göre; AKP Grup Başkan Vekili ve milletvekili listelerini belirleme komitesi üyesi Nurettin Canikli, askerliğini desteksiz kıtalarda yapmış olmalı ki; 4 Milletvekilinin tamamını partilerinin çıkartacağı iddiasında bulunarak, yarışın kendilerinin 4. sıra adayıyla, CHP’nin birinci sıra adayı arasında geçeceğini buyurmuşlar.

     Sn Canikli bilindiği üzere Milletvekilleri listelerini belirleme komitesinde yer alan bir kaç isimden biri idi. 4 Milletvekilinin tamamının partisinin kazanacağına bu kadar eminse kendisini 1. sıraya değil de 4. sıraya yazma cesaretini neden gösterememiştir. Bırakınız 4. sırayı, 2 ve 3. sıraları dahi garanti göremediğinden kendisini 1. sıraya yerleştirmiştir.

     Biz sn Canikli’nin yerinde olsaydık; böylesine desteksiz atmak yerine, 9 yıldır uyguladıkları politikalar sonucu, İlimizin yoğun bir şekilde göç vermesi sonrasında, 5 olan milletvekili sayımızın dörde düşmesinin, OR-Gİ Havaalanı ve Eğribel Tüneli projelerinin yaşama geçirilmemesinin, işyerlerimizin kapanması sonucunda işsizler ordusuna 7000 insanımızın dahil olmasının ezikliğini yaşar ve uykularımız kaçardı. Neyse ki onların durumunda değiliz…

     Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak; halkımızdan alacağımız destekle, yandaşların değil Halkın İktidarını kurmaya geliyoruz. CHP kadroları, AKP’nin ülke genelinde yarattığı tahribatları çözebilecek birikim ve kararlılığa sahiptir.

     Giresun halkı da 9 yıldır verilen sözlerin yerine getirilmemesi karşısında artık yeter diyecektir.12 Haziran da gerçekleştirilecek Genel seçimlerde, CHP’nin iktidara geleceğinden ve de İlimizde 3 milletvekili kazanacağımızdan kimse şüphe duymamalıdır.

     Bu duygularla: tüm hemşehrilerimize, CHP örgütleri ve şahsım adına saygılarımı sunuyorum”dedi.

Haber : Turhan Sinirlioğlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir