Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5562 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2024 - 18:22

Emrullah Guguk Herkesin Gönlüne Gireceğiz

Büyüt
Küçült
Emrullah Guguk Herkesin Gönlüne

Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, sahaya inerek seçim çalışmalarına hız verdi.

Mahalle, esnaf ziyaretleri ve gençlerle buluşma toplantılarıyla, her yaş ve her kesimden seçmenleriyle görüşmelerde bulunan Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, “Biz halen görevde olan ve yaptıklarıyla kendini ispatlamış bir ekibiz. Özellikle Bulancak’ta gerçek Belediyeciliği ortaya koyarak neler yapılabileceğini kanıtlamış ve ilçemizin geçmiş 20 yılına imza atmış, şimdi de geleceğine talip bir ekibiz. Seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan, herkesin gönlüne girerek hedefimize ilerlemeye devam edeceğiz. Biz bu şehre ve bu şehrin insanına sevdalıyız. Biz bu şehrin ve insanının hizmetine talibiz” dedi.

BULANCAK 20 YILDA GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ GÖRDÜ

Bulancak’ın belediyecilik hizmetleri anlamında son yirmi yılını değerlendiren Başkan Adayı Guguk; “Şöyle ilçemizin son 20 yılına uzanırsak nelerin olmadığını ve nelerin başarıldığını hatırlamakta fayda var; 20 yıl önce bu şehirde doğru dürüst alt yapı yoktu. Çöpler ve kanalizasyon atıkları doğrudan derelere ve denizlere deşarj ediliyordu. Şu anda illimizde ilk ve halen tek olan ve 7 yıldır hizmet veren İleri Biyolojik Atıksu/Kanalizasyon Arıtma tesisine sahibiz.

İçme suları hatlarımızın tamamı yenilendi.

Her yağmurda yaşanan sel ve su baskınlarını artık yaşamıyoruz.

Yollarımız, caddelerimiz, sokaklarımız büyük ölçüde dönüştü. İlçemiz artık modern görünümüyle imrenilen ve örnek gösterilen bir şehir oldu. Kaldırımlarıyla, modern aydınlatma koridorlarıyla, cephe iyileştirmeleriyle gülen cadde ve sokaklar oluşturduk.

Tüm Bulancak Doğalgaza kavuştu.

Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet Binası, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Galericiler Sitesi, Sahil Park, Akıncı Park, 40’a yakın Çocuk ve Aile Parkı, Kapalı ve Açık Otoparklar, Kapalı Pazar Yeri, Organik Pazar Yeri ve burada aklıma gelmeyen onlarca proje ve hizmet son 10 yıl içinde yapıldı” diye konuştu.

KAZANAN BULANCAK OLSUN

Başkan adayı Guguk, “Şimdi bu karneye baktığımızda güzel Şehrimiz Bulancak’ın gelecek 5 ya da 10 yılını kime emanet edeceğiz. Gelecekle ilgili de çok güzel ve şehrimize değer katacak onlarca projemiz hazır. Bunları da seçim süreci içinde sizlerle paylaşacağız.

İşte biz herkesin gönlüne gireceğiz derken, gerçek belediyecilik derken sadece gülümseyip, sahte samimiyetle elleri sıkmıyor, birikimimizle, tecrübemizle, inanmışlığımızla ve içimizdeki Bulancak sevdasıyla herkesi gönülden kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz. Hep birlikte inanırsak ve tercihimizi buna göre yaparsak, kazanan ben değil biz, kazanan Bulancak olur” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir