Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9069 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2013 - 18:51

Erzurum; ''30 Mart Yeni Bir Milat Olacaktır''

Büyüt
Küçült
Erzurum 30 Mart Yeni Bir Milat
Giresun’u karış karış gezen ve adım attığı her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

“30 MART YENİ BİR MİLAT OLACAKTIR”

Giresun’u karış karış gezen ve adım attığı her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziraat odasını, İnşaat mühendisleri odasını, Berberler odasını ziyaret eden Dr. Erzurum son olarak Teyyare düzü mahalle halkı ile bir araya geldi.


Bu şehrin sorunlarına biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak vakıfız diyen Dr. Orhan Erzurum; “Giresunlu bizi uygun görürse bu şehre ciddi hizmetler etmek istiyoruz. Ortak akıl projesi ile yola çıktık. En büyük iddiamız Giresun’un kaderini değiştireceğiz. Biz Giresun için hayırlısı kim ise o olsun diyoruz. Biz kimseyi kötülemek niyetinde değiliz. Ben il Başkanlığı dönemimde bile, hiçbir zaman çirkin siyaset yapmadım. Giresunlu bizi iyi tanıdığı için yapabileceğimizi biliyor. Biz kendimizi bu memlekete borçlu hissediyoruz. Bizi eğiten, büyüten, yetiştiren bu şehre borcumuzu da hizmet ederek ödemek istiyoruz. 30 Mart Giresun için yeni bir milat olacaktır” dedi.

 Ziyaretten dolayı mutluluğunu ifade eden Ziraat odası Başkanı Musa Keskin Dr. Erzurum’a başarılar diledi.

 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASINA ZİYARET

 Çıkmış olduğu bu yolda Giresun’a hizmeti ibadet gibi gördüğünü belirten Dr. Orhan Erzurum; “Giresun ciddi manada hizmet fakiri bir şehir. Biz eleştiren değil, eleştirilen şeyleri icra eden ekip olalım istedik. Ben bu şehri yandaş akılla değil ortak akılla yöneteceğim. Belediye Başkanı olduğumda MHP Rozetini çıkartıp, Çotanak rozetini yakama takacağım. Bilgimizle, düşüncemizle, tecrübemizle Giresun’a, Giresunluya hizmete hazırız. Bizim Projelerimizin tamamında istihdam var. Biz bu projeleri hayata geçirirsek eğer, Giresun’da 5 bin kişiye iş imkânı doğacak. Tüm odalar ile birlikte bir kent mastır planı çıkaracağız. Hepsi ile birlikte istişare ederek, ortak hareket edeceğiz” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Arzu Topuz ise ziyaretten dolayı Dr. Erzurum’a memnuniyet duyduklarını, 2014 Mahalli seçimlerinin kendisi için hayırlara vesile olmasını diledi.

 BERBERLER ODASINA ZİYARET

 Berberler odasını ziyaret eden Dr. Erzurum “Birliktelik, dayanışma, avantaj ve kolaylık getiriyor. Biz farklı olacağımızı iddia ederek yola çıktık. Giresun’da hizmet anlamında çok şeyi değiştireceğimize söz veriyoruz. Meslek alanlarının ne sıkıntısı varsa 24 saat ben yanında olacağım. Benim sokakları, kaldırımları yenileyeceğim gibi bir vaadim yok benim. Bunlar belediyenin yapması gereken rutin işler. Bizim yapacağımız işler istihdam sağlayacak. Biz Giresunluya iş imkânını sağlayacağız. Makamlar bahane üretme yerleri değildir. Bu memleketin ne sorunu varsa en önde gidip bu memleketin sorununu çözeceğim” dedi.

Berberler odası Başkanı Ayhan Konal ise Dr. Orhan Erzurum’a “Bizlerin gönül birliği yapabileceği sevilen birisiniz. Çıktığınız yolda ALLAH’da sizleri utandırmasın. Siyasi bir parti olarak bizleri ziyaret etmeniz onurlandırıyor” dedi.

TEYYARE DÜZÜNDE MAHALLE HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Teyyare düzü halkı ile birlikte bir araya gelen Erzurum; “Ben bu memleket için bu yola çıktım. Giresun meselelerine vakıf biriyim. Giresun hizmet yönünden Türkiye’nin en fakir şehri. Benim şehrimin gençleri artık başka illere çalışmaya gitmeyecek. Projelerimiz ile ben bu imkânı sağlayacağım. Belediyecilik sadece yol yapmak, su getirmek değildir. Nasip olurda Belediye Başkanlığını bize verirseniz 24 saat yanınızda olacağız. Biz öncelikle Giresunluyu önemsiyoruz. Hazırladığımız projeler hiçbir yere kiraya verilmeyecek. Buraları Belediye işletecek. Turizme yönelik bir alış veriş sokağı oluşturacağız. İşsiz, yetenekli gençlerimize burada yer tahsis edeceğiz ve orada yeteneklerini sergileyecekler” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir