Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10082 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2014 - 00:58

Erzurum, Başka Giresun yok

Büyüt
Küçült
Erzurum, Başka Giresun
MHP Giresun Belediye başkan adayı Dr. Orhan Erzurum projelerini basına ve kamuoyuna tanıttı

MHP Giresun Belediye başkan adayı Dr. Orhan Erzurum projelerini basına ve kamuoyuna tanıttı

 Erzurum, "Başka Giresun yok"

 

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum bugün bir basın toplantısı düzenledi. "Başka Giresun yok" sloganıyla belediye başkanı seçilmesi halinde 6 önemli projeyi hayata geçireceklerini taahhüt etti.

 Bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısına geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt'ta partisinin seçim bürosu açılışında silahla vurularak hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Dr. Erzurum, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Faillerin biran önce bulunup cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

KATI ATIK TESİSİ

Basın toplantısına projelerini açıklayarak devam eden Erzurum, Giresun’un kanayan yarası haline gelen çöp sorununu halleden çok güzel bir katı atık dönüşüm tesisini Giresun’a kazandırmak. Bu tesis bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak, başkan adayı Dr. Orhan Erzurum olarak Giresun’a, Giresunluya taahhüdümüzdür. Bunlar proje değil bunlar taahhüt olarak sunduğumuz projelerdir. Giresun belediyesi çöp için yaklaşık 850 bin TL aylık para harcamakta. Bu katı atık projemizle birlikte belediyeyi 850 bin TL aylık yükten kurtaracağız. Bu projede belediyenin çöp için hiçbir masrafı olmuyor ve bu projeden kira alarak gelir elde etmiş oluyor. Hiçbir masrafı yok. İhaleye çıkartarak yüklenici firma bütün maliyeti kendisi karşılıyor ve 400 kişide bu fabrikada çalışmış olacak. Tamamen ekolojik ve çevreye hiçbir zararı olmayacak bir tesis” ifadelerine yer verdi.

“DEPBOY PROJESİ”

Depboy'da şu anda belediyenin tesislerinin olduğu yere 4-5 kattan oluşan, 200 araçtan fazla kapasiteli ve üzerinde sosyal yaşam alanları düğün salonu, konferans salonu, spor salonları olan  komple bir proje yapacağız diyen Dr. Orhan Erzurum, "Ayrıca üzerinde seyir terası olan, çay bahçeleri ile bir adet antik tiyatronun olduğu bir proje. Bu projeyi üniversite ve milli emlak ile uzlaşı halinde gerçekleştireceğiz ve ilimize hizmet edeceğiz. Bu projede bizim taahhüdümüzdür” şeklinde konuştu.

“ENGELLİLER İÇİN SOSYAL YAŞAM ALANLARI”

Engelliler için sosyal yaşam alanları oluşturacağız diyen Dr. Orhan Erzurum, şunlara yer verdi; ”Kent içinde engelli kardeşlerimizin ulaşım sorunlarını çözeceğiz. Bu da bizim taahhüdümüzdür. Engelli arkadaşlarımızın sorunlarına daha fazla vakıf olabilmek ve daha iyi takip edebilmek için engelliler derneğimizden bir engelli arkadaşımızı belediye meclisine alacağız. Teknik ekip arkadaşlarımız bu konuda araştırmalarını yapıyorlar. Giresun’u engelsiz bir kent yapacağız”

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ULAŞIM VE BARINMA SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

Şu anda 20 binin üzerinde Giresun’da üniversite öğrencimiz var diyen Dr. Orhan Erzurum, şöyle devam etti;  ”Üniversite Giresun ve Giresun’un geleceği için çok önemlidir. Üniversite öğrencilerine belediye olarak çok fazla önem vereceğiz. Kurulacak komisyon tarafından üniversiteli gençlerimizin tüm sorunları çözülecek. Belediye olarak üniversiteli öğrencilerimizin ulaşım ve barınma sorunlarını büyük oranda çözmek için katkıda bulunacağız."

“ESNAF İÇİN KOMİSYON KURACAĞIZ”

Giresun'un büyük bir bölümü esnaflardan oluşuyor diyen Dr. Orhan Erzurum, ”Giresun’da esnaflık yapmak, ticaret yapmak çokta zor aynı zamanda.  Esnaf arkadaşlarımız çok zor bir sıkıntıda. Belediyemizin bütün ihtiyaçları Giresun'un yerli esnaflarından karşılanacak. Giresun’da olmayan projelerin Giresun’da yapılması teşvik edilecek ve yine bu paraların Giresun içinde dolaşması sağlanacaktır. Bu konuda da belediye içinde bir komisyon kurulacak. Bu komisyon esnaf içinde eşit dağılımı da sağlayacak” açıklamasında bulundu.

“BELEDİYE BAŞKANI OLURSAM GİRESUNSPOR

"Giresun ili için 8-9 milyonluk borç büyük bir para değil, kapatılmayacak bir para değil" diyen Dr. Orhan Erzurum, şöyle konuştu; "Belediye Başkanlığı bize nasip olduğunda bu borç kapatılacak, kısa sürede Giresunspor'un borcu sıfırlanacak. Giresunspor hak ettiği yere gelecek. Otopark projeleri ile kalıcı gelir aktaracağız. Amatör spor kulüplerimiz de belediyemiz tarafından desteklenecek. Yıllık ve sezonluk masrafları belediye tarafından karşılanacak. Taraftarlarımızda deplasman maçlarına gitmek için sağdan, soldan yardım toplamak zorunda kalmayacak belediyemiz araçlarını otobüslerini ve bütün masraflarını karşılayacak. Bunlar bizim taahhüdümüzdür."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir