Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6922 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   03 Mart 2011 - 18:51

Geldi, Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğini ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Geldi, Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğini ziyaret
Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı Mehmet Geldi Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğini ziyaret etti.

     Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı Mehmet Geldi Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğini ziyaret etti. Ziyaret esnasında GESOB başkanı Sn.Ali Kara’nın yanı sıra bazı  oda başkanları da hazır bulundu.

                      Ziyaret sırasında Sn.Ali Kara; özellikle sahil kesimindeki dolgu alanlarının Belediye elinden alınarak Milli Emlak Genel Müdürlüğüne geçmiş olmasından doğan sıkıntıları dile getirdi. Başta Cumhuriyet Parkı, Valilik önündeki dolgu alanı ile Hacıhüseyin mahallesindeki dolgu alanlarının Milli Emlak Genel Müdürlüğünce geri alınmış olmasının özellikle Valilik ve Hacı Hüseyindeki dolgu alanlarına yapılacak olan Park ve Mesire alanlarının yapımını engellediğini ve nedense Giresun ile ilgili bu tip konularda sıkıntı yaşandığını dile getirmiştir.

                        Ak Parti Giresun Milletvekili Aday adayı Mehmet Geldi konu ile ilgili olarak;

“Bilindiği gibi başta Plajlar bölgesindeki alanlar ve Cumhuriyet Parkında Milli Emlak Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından İmar Kanun ve Yönetmeliklerine aykırı yapılaşma ve proje dışı imalatlar, şikayetler üzerine tesbit edilimiş ve ilgililer uyarılmıştır. Aradan geçen zamana rağmen gereğinin yapılmadığı şikayetleri kamuoyunda ve şikayetçiler tarafından gündeme tekrar taşınmıştır.  Bu şikayetçilerden bazılarının ısrarlı takipleri sonucu; Belediye Başkanlığı ile Giresun Deftardarlığı arasındaki sözleşme ve Protokol gereği olarak yapılması ve yapılmaması gerekenler ilgili idarece de tesbit edilmiş bunlar müfettiş raporlarında da yer almıştır. Bunun sonucu olarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü Protokol ve kira sözleşmesine aykırı davranıldığı gerekçesi ile sözleşmeyi fesh etmiştir.

                      Bizler bu müdahelenin hiçbir aşamasında müdahil olmadığımızı daha önce de belirtmiş idik. Giresun Belediye Başkanlığı sözleşme ve protokol gereklerine dikkat etmeksi- zin ısrarla iktidarımızı suçlama yolunu seçmiştir. Kiralayan sözleşme şartlarını yerine getir- memiş ise bunun sonucu ortaya çıkan durumun sorumlusu iktidar partisi yetkilileri olmayıp işini doğru yapmayan Sn.Başkan ya da Belediye yetkilileridir.

                          Bizler Ak Parti’liler olarak her zaman Giresun’a yapılacak hizmetlerin yanın- dayız. Örneğin; Belediyenin imkanları olmadığı için yaptıramadığı 14.00 genişliğinde 60 m uzunluğundaki Köprüyü Giresun Belediye Başkanlığının talebi üzerine Dereli Yolu ile Aksu Mahallesini bibirine bağlayan ve hayati önemi olan köprüyü Aksu Mahallesi Etbaşoğlu Mev- kiinde DSİ vasıtasıyla yaptırtarak Giresun’a kazandırdık.

                           Aynı anlayışla Giresun Belediyemizin İmar Kanun ve Yönetmeliklerine ay- kırı olan uygulamalarından vazgeçtiği yada teklif olarak sunduğu yeni proje ve getirdiği teklif ve öneri,Yasa Ve Yönetmeliklere uygun talepleri olursa biz her zaman takipçisi olacağız, yar- dımcısı olacağız. Yeter ki, Giresun’a ve halkımıza yararlı bir çivi çakılsın, biz her zaman destekçisi ve yanındayız.

                           Sizler de sunmuş olduğum Protokol ve sözleşme fotokopilerini inceleyerek mademki aracı olmak,yardımcı olmak istiyorsunuz. Buyurun makul teklif ve öneriler hazırla- yın biz de destekçi olalım. Ancak şunu unutmayalım ki, hiçbir bürokrat Yasal zemini olma- yan proje ve teklife onay vermez. Buna göre teklif ve öneri hazırlandığında her zaman destek- çiyiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. GESOB Başkanı Sn.Ali Kara’ya yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir