Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12937 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2014 - 01:30

Gülenç: Allah Davası Ölmez , Milliyetcilik yaşar

Büyüt
Küçült
Gülenç: Allah Davası Ölmez , Milliyetcilik
Ahmet Gülenç: Allah Davası Ölmez , Milliyetcilik yaşar Milliyetçi Hareket Partisi Piraziz İlçe Başkanı Ahmet GÜLENÇ çok önemli mesajlar verdi.

 Ahmet Gülenç: Allah Davası Ölmez , Milliyetcilik yaşar Milliyetçi Hareket Partisi Piraziz İlçe Başkanı Ahmet GÜLENÇ çok önemli mesajlar verdi.

Gazetemize açıklamalarda yapan Gülenç şu açıklamaları yaptı ; Millete olan sadakatimizin gereğidir MHP’ye oy vermek. MHP ye oy vermek sadece siyasi partiye oy vermek değildir.Bir aile mensupluğunun,bir mücadelenin,bir geleneğin,aydınlık geleceğin , şanın, tarihin ,kutsal bir davanın gereğidir.

Ülkemizin içine düşürülmeye çalışıldığı ortamı görmezden gelecek miyiz? bölücü örgüt temsilcilerinin değerlerimize her gün saldırdığını, senin inandığın, kutsal saydığın bütün mukaddesatının ayaklar altına alındığını görmezden mi geleceksin? İMF ‘ye borcumuz sıfırlandı diye başarı nutukları atanların görev aldıklarında 130 milyar dolar olan dış borcu 337 milyara çıkardıklarını ve bu dönemde 38 miyar özelleştirme yaptıklarını (milli kuruluşlarımızı yok pahasına sattıklarını)unutacak mısın? Ayakkabı kutularından çıkan paraların ve dile getirilen avanta milyar dolarların dış borcumuzu kapatacağını görmemezlikten mi geleceğiz. Türk milliyetçilerinin yegâne adresidir MHP. Ülkücü olmanın ve vatan sergisinin gerektiği şekilde; üniter devlet yapısının kaldırılmasının önündeki tek siperdir MHP. 1980 öncesinde devletimizin ve milletimizin içinde bulunduğu tehlikeye karşı gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen 2500 şehid ağabeyimizin emanetidir MHP. “Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır” diyen Mustafa PEHLİVANOĞLU’nun mücadelesinin, inancının, şahadetinin timsali; emanetinin adıdır MHP. Ülkücülerin siyasi arenadaki tek temsilcisi MHP’dir. Aksini iddia eden bilsin ki ülkücülere ihanet etmektedir açıklamalarında bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir