Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7286 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2011 - 10:20

Karahasan: Halk iktidar olacak

Büyüt
Küçült
Karahasan: Halk iktidar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili aday adayı Dursun Karahasan, 13 Haziran'da Türkiye'ye ''halkın iktidar olacağı bir yönetimin geleceğini''söyledi.

Karahasan: Halk iktidar olacak 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili aday adayı Dursun Karahasan, 13 Haziran’da Türkiye’ye “halkın iktidar olacağı bir yönetimin geleceğini” söyledi. CHP’nin Türk halkının tek seçeneği haline geldiğine dikkat çeken Karahasan, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun gösterdiği yolda, halka hizmet için geliyoruz” dedi. 

İKTİDAR YANDAŞLARI OLMAYACAK

Türkiye’de yaratılan yoksul zümre ile insanların bir ekmeğe muhtaç edildiğine işaret eden Karahasan, “CHP iktidarında halkın ekmeği kendisinin alacağını, kömür yardımına muhtaç olmayacağını” belirtti. Karahasan şöyle konuştu, “CHP iktidar olmak için yola çıktı. Halk mevcut AKP iktidarının Türkiye’yi ne duruma getirdiğini yakından gördü. Bizler vatandaşlarımızı kalkındıracağız. Onları yardım dağıtılacak pozisyonlara sokmayacağız. Halk iktidarın sahibi olacak. İktidar yandaşları yaratılmayacak.” 

KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN OLACAK ÜLKE KAZANACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “AKP yoksulluğu ortadan kaldırmak yerine yönetmeye çalışıyor. Yönetilen yoksulu sandığa minnet duygusu ile gönderip oy avcılığı yapıyor. Bu insanları kendisine köle eden bir sistem. Devletin parası ile kendi iktidarlarına minnet duygusu yaratmaya yönelik kömür ve makarna yardımı yapıyor. Oysa bizim aile sigortamızda yoksullara bu minnet olarak değil, hak olarak yasal zeminde verilecektir. Yani sağ elin verdiğini sol el görmeyecek, bireyler onurlu bir şekilde maaşlarını alacak ve ihtiyacı ne ise onu satın alacak” sözlerine de atıf yapan Karahasan, “Kılıçdaroğlu Başbakan olacak, ülke kazanacak” dedi. 

YOĞUN İLGİ VAR

Bu arada Karahasan, seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. CHP Giresun Milletvekili aday adayı Dursun Karahasan, Eynesil, Doğankent, Çanakcı, Tirebolu, Keşap, Piraziz, Güce, Espiye, Yağlıdere, Bulancak, Dereli, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret etti. Halkla kucaklaşan Karahasan’a yoğun bir ilgi vardı.  

FINDIK ALTIN DEĞERİNE ULAŞACAK

Gezilerinde açıklamalar yapan Karahasan, “Giresun bölgesinin AKP döneminde hizmette çok gerilerde kaldığına” dikkat çekti. Fındığın AKP döneminde geçim kaynağı olmaktan çıktığına vurgu yapan Karahasan, “Fındık CHP ile altın değerine ulaşacaktır. Giresun halkı CHP ile birlikte kalkınacaktır” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir