Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5981 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   19 Şubat 2024 - 15:16

Mustafa Başer Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı.

Büyüt
Küçült
Mustafa Başer Yeniden Refah Partisi saflarına
Mustafa Başer, Giresun Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçim maratonunda Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı.

'Sıkışmış ve kutuplaşmış ülke siyasetinin tek çıkış noktası,  ülkenin feraha ermesi için işaret edilen tek refah kapısı,  baba ocağım Yeniden Refah Partisi saflarına katılmanın heyecanını yaşıyorum' diyen Mustafa Başer'in Yeniden Refah Partisi rozetini Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın takmıştı.

'Giresun Belediye Başkan adayımız Mesut Aydın'ı kazandırarak Milli Görüş Belediyeciliği'ni ilimizde de hâkim kılacağız' diyen Başer sözlerine şöyle devam etti:

"Vatanıma, milletime,  memleketim Giresun'a olan sadakatimin ve sevdamın nişanesi olan; 'faydalı olma gayretim' ömrüm boyunca devam edecek. Bir araç olarak gördüğüm siyaset de  bu gayretler için bir vesiledir.

Giresun kamuoyununda malumu olduğu üzere, bağımsız aday olarak yola çıktım. Adaylığını ilk açıklayan, saha çalışmalarını ilk başlatan benim. Doğru bildiğim her şeyi basın aracılığıyla olsun saha ve ziyaret programlarında olsun anlattım. Giresun'un ne kadar kötü yönetildiğini, sorunların kaynağını ve çözüm yollarını belirterek tek tek dile getirdim. Aklıselim düşünen, söz sahibi, kitleleri olan isimlerle istişareler yapıp desteklerini aldım. Süreç ilerleyip taşlar yerine oturdukça, adaylar belli olup ittifaklar netleştikçe; sahadan, ulaştığım kitlelerden 'tek başıma hareket etmenin çok faydalı ve etkili olmayacağına' dair ciddi telkinler almaya başladım. Telkinlerin, tavsiyelerin en çok arttığı ve karar aşamasına geldiğim nokta ise Yeniden Refah Partisi'nin Giresun'da bir ittifakın içerisinde olmaması oldu. Bu doğrultuda partimiz Yeniden Refah Partisi'nin kıymetli yöneticileriyle yaptığım istişareler sonucunda Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın Bey ile fikir ve güçlü birliği yapma kararı aldık.

Bulunduğum bütün siyasi ortamlarda taviz vermediğim ve defaatle dile getirdiğim Milli Görüş fikriyatımın Giresun'umuzda muvaffak olması için, merhum Erbakan Hoca'mızın milletin gerçek bekasına yönelik eşsiz projelerinin yine onun emaneti olan Genel Başkan'ımız Dr. Fatih Erbakan'ın önderliğinde tekrar hayat bulması için, kutlu davanın Giresun'da bayraktarlığını üstlenen liderimiz Fatih Erbakan'ın tensipleriyle belediye başkan adayımız olan Mesut Aydın'ın Giresun Belediye Başkanı seçilmesi için harcadığımız ve harcayacağımız mesailerin muvaffakiyetle sonuçlanmasını diliyorum.

Yeniden Refah'ın iktidara açılan kapısı olan 31 Mart Yerel Seçimleri'nde kıymetli vatandaşlarımızdan; adalet, üretim, ahlak ve dürüst yönetim için 'EVET' mührünü ilimizin ve ülkemizin tek umudu olan Yeniden Refah'a nakşetmelerini rica ediyor, desteklerini bekliyorum. Mesut Aydın'ı Giresun Belediye Başkanı, Milli Görüş'ü iktidar yapacağız' dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir