Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5482 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   29 Mart 2023 - 12:36

ONURSAL ÜYE SEÇİLDİ

Büyüt
Küçült
ONURSAL ÜYE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Aday Adayı Ertuğrul Gazi Konal iftar programın da Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya geldi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Aday Adayı Ertuğrul Gazi Konal İftar programında Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya gelerek birlikte oruç açtılar. Konal iftar sonrası yapmış olduğu açıklamada; “Davetimi kırmayıp bizleri şereflendirdiğiniz için öncelikle hepinizden Allah razı olsun. Ramazanın ilk günü Hayrettin başkanımı aradım. Her yıl siz değerli Şehit Anne Babalarımızla ve Gazilerimiz ile iftar yapıyoruz. Yine birlikte iftar yapalım dedim ve Allah razı olsun bizleri kırmayıp geldiniz. Beni çok mutlu ettiniz. Ancak bu yıl seçim dönemine denk geldi. Malumunuz bizlerde Aday adayıyız. Siyaset için değil kalben istediğim için bu akşam beraberiz. Ben öncelikle sizlerin dualarını istiyorum ve başka da bir isteğim yoktur sizlerden. Geçtiğimiz yılda beraberdik. Bu yılda beraberiz. Ben sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutlu oluyorum. Yüce Allah her yıl sizlerle beni buluşturmayı nasip etsin. İnşallah öbür tarafta Şehitlerimiz ile de buluşmayı nasip etsin. Yine söylüyorum Şehitler Ölmez Vatan bölünmez” ifadelerine yer verdi.

 

Konal Ayrıca Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Giresun Şube Başkanlığınca Onursal Üyeliğine laik görülürken, Dernek Başkanı Hayrettin Akgün’e teşekkür etti.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir