Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6904 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2011 - 11:19

Prof. Dr. Osman Çakır, Gündemimizde Birleşme Yok

Büyüt
Küçült
Prof. Dr. Osman Çakır, Gündemimizde Birleşme
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. Osman Çakır, ''Kadrosuyla, bilgisiyle ve tecrübesiyle MHP iktidara hazır olduğunu göstermiştir'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. Osman Çakır, ''Kadrosuyla, bilgisiyle ve tecrübesiyle MHP iktidara hazır olduğunu göstermiştir'' dedi.
Beraberinde Sağlık eski Bakanı ve Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Giresun Milletvekili Murat Özkan ve Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu ile Hüseyin Restaurant da basın toplantısı düzenleyen Çakır, MHP olarak güçlü bir iddia ile yola çıktıklarını belirterek, “İddialarımızın başında herkesin yakından bildiği vatan – millet sevdası ile geçen 42 yıldır. Çocukluk dönemini geride bırakacak olursak bir ömürdür. Bugüne kadar maruz kalmadığımız hiçbir kötülük kalmadı. Ancak 1 gün bile bu sevdamızdan vazgeçmedik. Hiçbir zaman küsmedik ve milletimize sitem etmedik. Uğrunda kurşun yedik ama bağrımız yandı demedik. Genç yaşta mezara girdik kimseye fatura kesmedik. Yağlı urganlarla arkadaşlarımız asıldı ama vatan sağolsun dedik. Üzüntümüzü asla milletimize göstermedik” şeklinde konuştu.
Çakır, Ülkücü şehitlerin mektuplarını ve duygularını istismar edenlerin ise servetlerine servet kattıklarını vurgulayarak şunlara yer verdi; “MHP’liler her zaman bu bayrağı şerefi ile taşıyarak yılmadan, usanmadan ve davasına sahip çıkarak bu noktaya gelmiştir. Yaklaşan genel seçimler öncesi ister Türk milletinin tamamının teveccühüne mazhar olalım, ister 1 kişinin oyunu alalım bu davadan sapmayacağız. Şaklabanlık ile oy avcılığı yapmayacağız. Ve MHP’nin 42’nci yılını iktidarla taçlandırmak istiyoruz.”
Sağ da birleşme ve ittifak söylemlerinin MHP’nin gündeminde olmadığını ifade eden Çakır bu konuda da şunları söyledi; “Hiçbir davet olmadan tamamen kendi istekleri ile merkez sağ MHP’nin çatısı altında toplanmaktadır. MHP’nin çatısı artık gidilecek yer olarak kabul edilmektedir. MHP bu insanları artık kendi insanlarından ayrı görmemektedir. Bu noktada da hiçbir pazarlık içinde de olmadık.”

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesi üzerinde de duran Çakır, beyannamenin 500 bilim adamının 21 komisyonda halka ve sivil toplum örgütlerinin de görüşü alınarak hazırlandığını söyledi.  
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir