Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7502 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2022 - 08:53

TATLI’DAN BAKAN ZİYARETLERİ

Büyüt
Küçült
TATLI’DAN BAKAN

 

TATLI’DAN BAKAN ZİYARETLERİ

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı; İl Başkanları Toplantısı’nı fırsat bilerek, Bakanlıklara ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Kültür ve Turizm Bakanlığından sonra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanım Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret ederek Giresun’daki yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

İl Başkanı Kenan Tatlı, Milletvekilleri Cemal Öztük, Kadir Aydın,  Sabri Öztürk ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’ndan oluşan AK Parti heyeti, yenilikçi projelerimiz ve insanımıza ulaştırdığımız hizmetlerle daha da gelişen şehrimiz için çalıştıklarını belirtti.

İl Başkanı Kenan Tatlı; Giresun’umuzun genelinde devam eden çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını, Sn Bakanımız’a ilgi ve alakalarından teşekkür ediyorum diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir