Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7483 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Mart 2011 - 12:16

Yalova'da Giresunlu Bir Aday

Büyüt
Küçült
Yalovada Giresunlu Bir
Tirebolu doğumlu olan Dr. Mustafa YILMAZ Ak parti Yalova Milletvekili Aday adayı

İşte Dr. Mustafa Yılmaz, adaylığı ile ilgili bilgiler ve özgeçmişi   NİÇİN ADAY OLDUM:


NEDEN SİYASET?
NEDEN YALOVA?
NEDEN AKPARTİ?

NEDEN SİYASET?
ÇÜNKÜ ÜNİVERSİTE YILLARIMDAN BUGÜNE KADAR SİYASETİN HEP İÇİNDE OLDUM.
2006 YILINDA AK PARTİ'YE ÜYE OLDUM.
2009 YILINDA AK PARTİ'DEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDUM.

NEDEN YALOVA?
BUGÜNE KADAR YOLLARIM HEP YALOVA'YLA KESİŞTİ...
UZMAN OLARAK İLK GÖREV YERİM YALOVA.
DEPREM SONRASI YALOVA'YI TERK ETMEDİM. ÇÜNKÜ YALOVA BENİM YAŞAMAK İSTEDİĞİM KENDİMİ AİT HİSSETTİĞİM YER...
BURADA HÜZÜNLER VE MUTLULUKLAR YAŞADIM. BURADA AİLE OLMAK DUYGUSUNU YAŞADIM VE EN ÖNEMLİSİ BURADA DOYDUM.
VE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE DİYEBİLİRİM Kİ KENDİMİ YALOVA'YA AİT HİSSEDİYORUM.

NEDEN AKPARTİ?
TÜRKİYE'Yİ HER KESİMİ HER RENGİ İLE HİÇBİR FERDİNİ DIŞLAMADAN HER ANLAMDA KUCAKLAYAN TEK PARTİ OLDUĞU İÇİN...
BAŞTA BAŞBAKANIMIZ VE GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLMAK ÜZERE BÜTÜN KADROLARI İLE TÜRKİYE'Yİ HAYAL BİLE EDİLEMEYEN BİR LİDER DURUMUNA GETİRDİĞİ İÇİN AK PARTİ...
EN ÖNEMLİSİ TÜRKİYE'YE VE TÜRK İNSANINA HİZMETİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAN, “BENİM İKİ BEYAZ GÖMLEĞİM VAR. BİRİ BAYRAMLIK BİRİ İDAMLIK” DİYECEK KADAR KENDİNİ TÜRKİYE'YE ADAYAN BİR LİDERİ OLDUĞU İÇİN AK PARTİ.

ÇÜNKÜ AKPARTİ TÜRKİYE DEMEKTİR.   PROJELER:

Öncelikli projem Türkiye’nin sosyo-ekonomik anlamda dinamosu ve kalbi durumunda olan, 20- 25 milyon insanın yaşadığı bölgemizde (İstanbul, İzmit, Bursa) Yalova’yı ‘Sağlıklı Yaşam Merkezi’ haline getirmek, bir anlamda bu bölgenin nefes alınan ‘ortak bahçesi’ yapmaktır.

Ülkemize ve bölgemize ciddi bir ekonomik girdi sağlayacağına inandığım sağlık turizmi alanında, mevcut potansiyel ve kaynakların etkin, verimli kullanıldığını düşünmüyorum.

Bu kaynakları kullanmak anlamında örneğin çok büyük bir potansiyeli olduğuna inandığım Yalova’nın batısı, (Termal, Çınarcık, Esenköy ve Armutlu) yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirilebilir ve sağlık turizminin önemli destinasyonlarından biri olabilir. Özel sektör yatırımları kolaylaştırılabilirse bu bölge; yaşlı bakım merkezleri, sağlıklı yaşam merkezleri ve termal otelleriyle dünyanın önemli merkezlerinden biri olabilir. Bunun neticesinde hem ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlanır hem de bölge halkına istihdam yaratmak anlamında ciddi bir adım atılmış olur.

Bir başka hedefim de yeni kurulan tersaneler bölgesine yan sanayinin kurulmasına öncülük etmektir.

Üç mega kentin ortasında bulunan ve Sn. Başbakan’ımızın temelini atarak başlattığı ‘körfez geçiş köprüsü’ tamamlandığında Yalova’yı İstanbul ve Bursa’yla buluşturacak sosyal projelerin hazırlanmasına öncülük etmek.

Türkiye’ de seracılık ve canlı çiçek pazarında önemli bir yeri olan Yalova’mızı bu sektörün lideri konumuna getirmek.

  ÖZGEÇMİŞ:

01.05.1966 Giresun Tirebolu doğumlu olan Dr. Mustafa YILMAZ, 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp eğitimini tamamladıktan sonra, 1993 / 1998 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nde Nöroloji ihtisasını yaptı.

Halen Özel Yalova Hastanesi Nöroloji Uzmanı ve Başhekimi olarak görev yapan Dr. Mustafa YILMAZ, Özel Yalova Hastanesi, Özel Yalova Uzmanlar Tıp Merkezi ve Çiftlikköy Fizik Tedavi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Dr. Mustafa YILMAZ'ın en büyük ideali ve hedefi Yalova'yı, eşsiz Termal kaynaklarını kullanarak, dünya sağlık turizminin önde gelen merkezlerinden biri haline getirmektir. Bu hedef Yalova'nın sosyo - ekonomik, sosyo - kültürel gelişimine çok ciddi fayda sağlayarak, istihdam yaratmak konusunda bölgemizin istihdam sorununa çözüm olacaktır. Dünya Yalova'yı tanıyacak, Yalova dünyayı kucaklayacaktır. Bu vizyonla ve hedeflerle yola çıkmış Mustafa YILMAZ evli ve 2 çocuk babasıdır.

İLETİŞİM:
GSM: 05303410077
info@drmustafayilmaz.org    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir