AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresi 8 Şubat'ta
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan TATLI, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresinin 8 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacağını açıkladı.
İl Başkanı Tatlı; ‘ Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık.’ diyerek şunları kaydetti:
7. Olağan İl Kongresi için çalışma programlarını belirlediklerini dile getiren Başkan Tatlı, planların yapılıp, koordinasyon ekiplerin kurulduğunu ifade ederek; ‘Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun şekilde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda İl kongremizle ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık ve Genel Merkezimizle paylaştık’ dedi.
Başkan Tatlı; ‘Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzda, geldiğimiz bu noktada Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Tek vücut halinde hareket ederek gerçekleştireceğimiz İl kongremiz vatandaşlarımızla yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır’ dedi.
Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri uygulayacaklarını söyleyen İl Başkanı Kenan Tatlı; ‘ Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerden, zorunlu olmadıkça kongreye katılmamaları istenecektir. Salonlara, yaşlı ve çocuklar davet edilmeyecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevliler, salonlara girişte maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapacak’ şeklinde konuştu.
Başkan Tatlı; ‘Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizlerden beklemiştir. Biz de bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi ve bizlere emanet edilen bayrağı en yükseklere taşımayı kendimize bir görev biliyoruz. Bu vesile ile başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Bölge Koordinatörümüz Sayın Muhammed Avcı’ya, İl koordinatörümüz Sayın E. Erkan Balta’ya, Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk’e, Sayın Kadir Aydın’a, Sayın Sabri Öztürk’e, İl Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyorum’ diyerek,
‘8 Şubat Pazartesi saat 11.00 da 19 Eylül Kapalı Spor salonunda gerçekleştireceğimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağı, Ak Parti Giresun 7. Olağan İl Kongremize, maske, mesafe ve temizlik kurallarını ön planda tutarak tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz’ dedi.
İl Başkanı Tatlı; ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız, duraksamayacağız. İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz’ diyerek, ‘yapacağımız kongremizin İlimize hayırlı olmasını diliyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.
Benzer Haberler
Siyaset Haberleri
TümüÜlkedeki Gelişme ve Büyümede Eşitsizlik Artık Gizlenemiyor!
Ülkedeki Gelişme ve Büyümede Eşitsizlik Artık Gizlenemiyor!
GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!
ANAHTAR PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ: “GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!”
GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!
ANAHTAR PARTİ GİRESUN TEŞKİLATI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ: “GELECEĞİN UMUDU ANAHTAR BİZDE!”
DENİZ KOÇ TEŞKİLAT BAŞKANI OLARAK ATANDI
DENİZ KOÇ TEŞKİLAT BAŞKANI OLARAK ATANDI
ANAHTAR PARTİ GENÇLİK KOLLARINA YOĞUN KATILIM
ANAHTAR PARTİ GENÇLİK KOLLARINA YOĞUN KATILIM
Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?
Anahtar Parti İl Başkanı: "Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"
Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?
Anahtar Parti İl Başkanı: "Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"





