Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6419 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   14 Mart 2012 - 10:58

3 Maçlık Zorlu Sürecin İlk Adımını Başarıyla Geçtik

Büyüt
Küçült
3 Maçlık Zorlu Sürecin İlk Adımını Başarıyla
*Giresunspor, Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle 3 maç 9 puan parolasının ilk ayağını başarıyla geçti.

“ÜÇ MAÇLIK ZORLU SÜRECİN İLK ADIMINI BAŞARIYLA GEÇTİK”

 

*Giresunspor, Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle 3 maç 9 puan parolasının ilk ayağını başarıyla geçti.

*K.Erciyes galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesi için Tavşanlı  önünde 3 puana ulaşmamız şart.

 

Giresunspor, Kayseri Erciyesspor karşısında oynadığı futbol ve aldığı 3 puanla, “3 maçta 9 puan” hedefinin ilk ayağını başarıyla geçti. Çotanaklar özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında başarılı bir futbol sergiledi. Eren ve Banahene gibi sürekli oynayan iki oyuncunun yokluğunu hissetmeyen Giresunspor’da görev alan her oyuncu bu takıma katkı yapacağını ortaya koydu.

Giresunspor olarak K.Erciyesspor gibi bu ligin iddialı takımlarından birini yenmekten büyük mutluluk duyuyoruz ama bu galibiyetin anlamlı hale gelmesi için Tavşanlı Linyitspor maçında elde edilecek bir galibiyetle kazancımızın taçlanması gerektiğine inanıyoruz.

Futbolcularımız ve teknik ekibin bu konudaki inancı, Giresunspor’un bu ligde kalıcı olacağının bir göstergesi olarak ortaya çıkıyor.

Bu hafta oynayacağımız rakibimizin içinde bulunduğu durumun zorluğu ve teknik direktörünün ayrılmasını bir fırsat olarak görmüyor, aksine çalışmalarımızı daha yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Son 6 maçta sadece bir beraberlik alan rakibimiz Tavşanlı Linyitspor için bu maçın taşıdığı önemi net olarak biliyoruz.

Giresunspor için maçın içerde veya dışarıda olmasının ligin bu haftalarından sonra hiçbir önemi yok. Nitekim Kasımpaşa karşısında oynadığımız etkili ve kazanmaya yönelik futbol da bunun kanıtıdır.

 

 

ONUR ÇALIŞMALARA PAZARTESİ BAŞLIYOR

K.Erciyesspor maçında forma giyemeyen sarı kart cezalısı  Eren Tozlu takıma döndü. Kasımpaşa maçında sakatlanan Emanuel Banahene ise çalışmalara başladı. K.Erciyesspor maçında sakatlanan Wilim Posinkoviç’in çekilen MR’ı temiz çıktı.

Posinkoviç de Bahahene gibi çalışmalara başladı. Takımımız tek eksiği sakatlığı devam eden Onur Nasuhoğulları.. İzmir’de Dr. Bülent Zeren’in kontrol ettiği Onur’un bağlarında bir sıkıntı olmadığı tespit edildi. Başarılı savunma oyuncusunun tedavisine Giresun’da devam edilecek ve Onur çalışmalara Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

 

Saygılarımızla

Giresunspor Yönetim Kurulu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir