Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6389 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2024 - 10:47

Bu Takımı Şampiyon Yapacağından Şüphemiz Yok

Büyüt
Küçült
Bu Takımı Şampiyon Yapacağından Şüphemiz
2. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele vermeye hazırlanan Yalova Çotanakspor’un Sportif Direktörü Kadir Karahasan, sezona dair hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

2023-2024 sezonunda hedeflerini 1. Amatör Küme olarak belirlediklerini hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin yeni sportif direktörü Kadir Karahasan,” Transfer dönemini oldukça hareketli geçirerek 2. Amatörün çok üstünde bir kadro oluşturduk” dedi.

Takımı Fatma Başaran Şenyiğit’e emanet eden Yalova Çotanakspor, Yenimahallespor’dan Emre Topuz, Doğuşspor’dan Doğanay Kaptan, Anadoluspor’dan teknik ekibe de destek verecek olan tecrübeli isim Mehmet Durak, Burak Bilaloğlu, Sefa Can Avcı, Mert Hazar Sanır, Mirbatur Zengin, Ömer Yiğit Altıparmak, Rıdvan Yentür, Melih Yıldız, Berk Baştürk, Ertan Artan, Görkem Önder’in yanı sıra Doğanspor’dan Ferhat Alpyürük, Ortaburunspor’dan Utku Coşkun ve Sedat Yasin Ünal, Akköyspor’dan Orhan Göksu’yu kadrosuna kattı. Yeşil Beyazlı ekipte sportif direktörlük görevine Kadir Karahasan, A takım ve altyapı sorumluluğuna da Salih Demir getirildi. 

Yalova Çotanakspor Sportif Direktörü Kadir Karahasan,” Yeni sezon öncesi Başkanımız İbrahim Arslan önderliğinde yeniden yapılanma kararı aldık ve takımımıza 18 yeni arkadaş transfer ettik. Bu transfer sürecinde hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca transfer ettiğimiz oyuncular için desteklerini esirgemeyen Anadoluspor başkanı İsmail Çakır’a teşekkür ediyorum. Bu sene güzel bir kadro kurduk ve ilimizin başarılı ve tek kadın antrenörü olan Fatma Başaran Şenyiğit hocamıza teslim ettik. Kendisinin de bu takımı şampiyon yapacağından da şüphemiz yoktur. Kendisine hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum. Ayrıca Yeni sezonun tüm takımlarımıza sakatlıksız bir şekilde hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir