Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10772 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   03 Mart 2013 - 18:25

0'a 0, Elde Var 1

Büyüt
Küçült
0a 0, Elde Var
Giresunspor, küme düşme kabusundan bir türlü kurtulamıyor.

Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda puan kaybına asla tahammülü olmayan Giresunspor,90 dakika boyunca varlık gösteremeyince Turgutluspor'la 0-0 berabere kaldı.

Maçın genelinde etkisiz oynayan ve gol pozisyona dahi girmekte zorlanan yeşil-beyazlılar, iç sahada yaşadığı bu puan kaybının ardından kendini iyiden iyiye ateş çemberinin içerisine attı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Sertan Bakan ***, Mehmet Tan ***, Güngör Başkan ***

GİRESUNSPOR: Recep Öztürk **, Veysel Cihan **, Muhsin Erözkan ***, Sefa Akın Başıbüyük **, Hüsamettin Tut **, Sedat Yeşilkaya (Dak. 12 Yasin Çakmak *), Ramazan Durdu * (Dak. 68 Fatih Şen *), Cihan Yeşilırmak *, Atilla Erel * (Dak. 46 Ömer Karancı *), Ergün Çakır **, Tayfun Özkan *

TURGUTLUSPOR: Metin Uçar **, Hüseyin Engin **, Özkan Serbest **, Şevket Güngör **, M. Sait Ulucan **, Cemal Doğu * (Dak. 60 İzzet Polatlar *), Koray Karagözoğlu **, Barış Kol ** (Dak. 87 Emre Taşkoparan), Youssef Yeşilmen **, Raşit Sevindir **, Ömer Kaplan ** (Dak. 90+2 Ertan Koç)

SARI KARTLAR: Ergün, Ömer, (Giresunspor), M. Sait, Hüseyin, Ömer, Metin (Turgutluspor)

Ligde son derece kötü bir durumda bulunan ve özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda puan kaybına tahammülü bulunmayan Giresunspor, Manisa temsilcisi Turgutluspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyunca altın değerinde 2 puan kaybetti.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Müsabakaya konuk takım Tutgutluspor başladı.

Dak. 14: Atilla’nın kullandığı serbest atışa ceza sahası içerisinde yükselen Muhsin oldu. Muhsin’in kafa vuruşundan meşin yuvarlak Metin’in kontrolünde az farkla üstten auta gitti.

Dak. 26: Maçın en tehlikeli ve etkili atağını bu dakika içerisinde konuk takım gerçekleştirdi. Ömer, ceza sahası içerisinde bekletmeden pasını Cemal’a aktardı, Cemal kaleciyle karşı karşıya kalacağı esnada Muhsin araya girdi ve son bir müdahale de bulunarak topu kornere yolladı.

Dak. 30: Giresunspor bu dakika da mutlak bir golden oldu. Tayfun orta sahada kazanılan topu kontrol etti ve sağ kanatta uzun süre topu sürdükten sonra ceza sahası içerisine girdi, Cihan penaltı noktasında bomboş pozisyondaydı ancak Tayfun topu kaleye kendi vurmak isteyince yeşil-beyazlılar önemli bir pozisyonu değerlendirememiş oldu.

Dak. 36: Giresunspor’da Hüsamettin ile sol kanatta başlayan atak da Cihan pasını Ergün’e çıkardı, Ergün vuruşunda meşin yuvarlak çok az farkla üstten auta çıktı.

Dak. 38: Giresunspor mutlak bir golden oldu. Atilla sağ kanatta Tayfun’u gördü. Bu oyuncu penaltı noktasına ortaladı, savunma oyuncularının arasından topa iyi yükselen Ergün meşin yuvarlağı kalecinin üzerine nişanladı.

Dak. 44: Cihan’ın uygun durumda vuruşundan sonuç gelmedi.

Dak. 62: Konuk takımın kullandığı köşe atışında savunmanın bir türlü uzaklaştıramadığı topa en son dokunan isim Raşit’ti. Raşit’in sert vuruşunu kaleci Recep ayaklarıyla önledi ve gole izin vermedi.

Dak. 66: Giresunspor’un sol kanattan gelişen atağında ceza sahasına yerden gönderilen topta Ergün, Ömer’i kaçırdı, Ömer rakibinin müdahalesiyle yerde kalırken hakem penaltı kararı yerine Ömer’e sarı kart göstermeyi tercih etti.

Dak. 71: Gelişen Turgutluspor atağında Raşit ceza sahası çizgisinin beş metre kadar önünde topla buluştu, savunmada Muhsin’e çarpan top kornere çıktı.

Kalan dakikalarda her iki takımında skoru değiştirme çabalarından sonuç çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Haber: Fırat AKYOL





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir