Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9442 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2012 - 18:50

Abidinoğlu; Umutluyuz, Başaracağıız

Büyüt
Küçült
Abidinoğlu Umutluyuz,
Giresunspor Kulübü Başkanı Ferat Abidinoğlu, ligin ikinci yarısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Abidinoğlu, tüm kulüplere başarılar dilerken, Giresunspor'un bu lige tutunacağını, bunu yapacak gücü ve inancı olduğunu söyledi.

ABİDİNOĞLU: UMUTLUYUZ, BAŞARACAĞIZ

Giresunspor Kulübü Başkanı Ferat Abidinoğlu, ligin ikinci yarısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Abidinoğlu, tüm kulüplere başarılar dilerken, Giresunspor'un bu lige tutunacağını, bunu yapacak gücü ve inancı olduğunu söyledi. 

Giresunspor Kulübü Başkanı Ferat Abidinoğlu, yarın (14 Ocak 2012 ) oynanacak Giresunspor-Sakaryaspor maçı öncesi bir açıklama yaptı. Abidinoğlu, ligin ikinci yarısında tüm takımları zorlu bir yarışın beklediğini vurgulayarak şunları söyledi.

“Giresunspor olarak son yıllarda birçok kez sıkıntılı süreçlerden geçtik. Ancak bu sıkıntılı süreçleri şehrin tüm kurumları, yerel ve merkezi yöneticileriyle birlikte omuz omuza mücadeleyle aştık. Futbolcu, teknik ekip ve taraftar birleştiği zaman camianın gücünün nasıl büyüdüğünü ortaya koyduk. Yine böyle bir zorlu dönemi aşmak için kolları sıvadık, yola çıktık. Bu süreçte bizler üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Ancak herkesin bu taşın altına elini koymasını bekliyoruz. Söz gelimi taraftarımızın Sakaryaspor maçında tribünde bir kişilik bile boş yer bırakmasına gönlümüz razı olmaz. Bu doğrultuda bilet fiyatlarında gerekli kolaylığı sağladık. Biz futbolcumuza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Onlar Giresun şehrinin enerjisini arkalarında hissederlerse neler yapacaklarını geçen yıl da bize gösterdiler. Bizim için önemli olan Sakaryaspor maçını kazanarak, lige umutlu bir başlangıç yapmak istiyoruz.”  

Başkan Abidinoğlu, Giresunspor’a destek sözü veren herkesin vecibelerini bir an önce yerine getirmelerinin önemine de işaret ederek şöyle konuştu;

“Giresunspor bu şehrin en önemli birleştirici unsuru, ortak paydasıdır. İş işten geçmeden herkes destek olursa, bu değeri yine ayakta tutmayı başarabiliriz. Bu nedenle herkesi destek görevine davet ediyorum.” 

Giresunspor Kulübü Başkanı  Abidinoğlu; Ligin ikinci yarısı başlarken tüm takımlara başarı  dileklerini iletti. Abidinoğlu “ Türk Futbolu’na katma değer üreten BANK ASYA 1. Lig temsilcileri olarak önemli bir görev yaptığımızın bilincindeyiz. Bu süreçte, tüm takımlara başarılar diliyor, ligin ikinci devresinde kavgadan, gürültüden uzak, centilmence geçen bir lig mücadelesi diliyorum.” 
 
 
 

Ferat ABİDİNOĞLU

Giresunspor Kulübü Başkanı 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir