Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11837 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2013 - 00:41

Adım Adım Liderliğe

Büyüt
Küçült
Adım Adım
Yeşil Giresun Belediyespor, fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Salon: 19 Eylül

Hakemler: Ozan Çakar, Ozan Gönen, Kerem Baki

Yeşil Giresun Belediyespor: Alex Raymond Gordon (16), Barkın Haluk Çınar(14), İsmail Çevik(5), Melih Sevda(7), Gökper Gen(2), Azizcan Özdemir(2), Oğuz Erdoğan(6), John Obinna Ofoegbu(19)

Maçkolik.com Uşak Üniversitesi: Özcan Sürücü(4), Gürol Karamahmut(9), Justin Anthony Carter(20), Miraç Erol(2), Serhan Kavut(5), Erdinç Balto(3), Erhan Yetim(13), Eric Reshard Buckner(13).

Periyotlar:  [ 16 - 12] [ 23 - 17] | [ 15 - 27] [ 17 - 13]

Maç Sonucu: 71-69

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nin 2012-2013 sezonunun ilk yarısında kendisinden beklenmeyecek düzeyde başarılı maçlar çıkartan ve galibiyet serilerine imza atarak basketbol otoritelerini şaşkına çeviren Dev Çotanaklar, çok çekişmeli geçen maçta lig lideri Mackolik.com Uşak Üniversitesi’ni de yenerek liderlik şarkıları söylemeye başladı.

Bu arada kendi sahasında oynadığı son 8 karşılaşmanın 8’ini de kazanan Yeşil Giresun Belediyespor, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Giresun 19 Eylül Spor Salonu bugün de kapalı gişe bir maça sahne oldu. Aldığı başarılı sonuçlarla Giresun’un spor sahalarındaki gururu olan Yeşil Giresun Belediyespor, her zamanki gibi taraftar desteği ile 1. periyoda başladı. Devre arası tatilinde iyi antrenman yapmış izlenimi veren Dev Çotanaklar, lider Mackolik.com Uşak Üniversitesi karşısında da etkili bir oyun ortaya koydu. Özellikle savunmada fazla açık vermeyen ekibimiz lider karşısında ilk periyotta potasında sadece 12 sayı görürken, yaptığı takım savunması ile taraftarlarından büyük alkış aldı. Rakip potaya da 16 sayı bırakan Dev Çotanaklar, 1. periyodu 4 sayı farkla (16-12) önde tamamladı.

Maçın 2. periyodu iki ekip açısından savunma zaafları ile geçilirken, Yeşil Giresun Belediyespor potasında 17 sayı görürken; rakip potaya 23 sayı bıraktı ve farkı 10 sayıya çıkarttı. Bu skorla maçın ilk devresi 39-29 Yeşil Giresun Belediyespor lehine sonuçlandı.

Maçın 3. periyoduna konuk Mackolik.com Uşak Üniversitesi fırtına gibi girdi. Üst üste bulduğu sayılarla skoru eşitleyen konuk ekip, bu periyotta bulduğu 15-27’lik skorla maçın skorunu 54-56’ya getirdi ve Yeşil Giresun Belediyespor lehine olan 10 sayılık farkı eritmeyi başardı ve 2 sayı da öne geçti.

Maçın final periyodunda tam bir heyecan fırtınası vardı. Büyük çekişme içinde geçen bu periyotta karşılıklı sayılarla maçın son dakikasına 68-68 beraberlikle girildi. Son 37 saniye kala sahneye Yeşil Giresun Belediyespor’un yıldız basketçisi Alex Gordon çıktı. Attığı 3 sayılık atış ile rakibin direncini kıran oyuncumuz maçın Dev Çotanaklar lehine dönmesinde çok kritik bir rol oynadı. Konuk ekip Mackolik.com Uşak Üniversitesi’nin faul atışından bulduğu 1 sayı ile de skor 71-69 olarak belirlenmiş oldu.

Dev Çotanaklar’da John Obinna Ofoegbu JR, attığı 19 sayı ile ekibinin en skorer oyuncusu olurken Alex Raymond Gordon da 16 sayı ile takımına büyük katkı yaptı.

Yeşil Giresun Belediyespor, gelecek hafta 2 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 14:00’de İstanbul Zeyyad Baykara Spor Salonu’nda İstanbulspor ile karşılaşacak.

Giresun Kerasus Haber olarak İstanbul ve civar illerdeki Giresunspor sevdalısı Çotanakları bu önemli karşılaşmada ligin flaş ve başarılı ekibi Yeşil Giresun Belediyespor’u desteklemeye davet ediyoruz.

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir