Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8720 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2011 - 19:09

Alucralı Gençler Suni Çim İstiyor

Büyüt
Küçült
Alucralı Gençler Suni Çim
İlçede gençlerin tek sportif faaliyeti olan futbol'da ilçe stadımızda yaşanan zemin sorunları Alucralı gençleri olumsuz etkiledi.

Alucralı Gençler Suni Çim İstiyor

İlçede gençlerin tek sportif faaliyeti olan futbol'da ilçe stadımızda yaşanan zemin sorunları Alucralı gençleri olumsuz etkiledi. Alucra Spor Kulübü adı altında faaliyetlerine devam eden gençlerimiz, ilçe stadının zeminin çok kötü olması nedeniyle oynadıkları futbol müsabakalarında galibiyet yüzü görmedi. Deplasmanda yenilgisi olmayan Alucralı Gençlerin değerli büyüklerden önemli bir talebi var.

Alucralı gençler olarak şunu talep etmekteyiz:

"Ak Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekilimiz sayın Nurettin CANİKLİ, Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulun açılış konuşmasında buraya gelecek öğrencilerin burada kalabilmesi adına sosyal alanların yapılmasına önem verdiklerini dile getirmiş, Alucra'ya yeni bir futbol sahası ve mevcut Alucra İlçe Stadının suni çimlendirilmesinin yapılacağının sözünü biz Alucralı Gençlere ve açılışa gelen davetlilere iletmişti.

Alucra Sporlu futbolcular ve gençler olarak dün (24.04.2011) oynadığımız Ören Belediyesi maçında adeta çamurda savaş edip, çukurlar içerisinde ilçemizin başarısı için mücadele etmeye gayret ettik. Giresun'da amatör olarak müsabaka gösteren tüm kulüplerin sahalarında suni çim uygulaması geçen yıl yapılırken Alucramızın unutulmaması için bu olayı tekrar gündeme getirmek istiyoruz. Gittiğimiz heryerde çim saha varken biz neden bu hizmetlerden faydanamıyoruz?

Olayın en acı tarafı ise bu işe onay verecek kişilerin Alucralı olmasıdır. İlçemizde ki gençlere bu konuda bu kadar haksızlık yapılması insanı gerçekten biz gençleri çok üzüyor. Alucra'da genç nüfus adına sayıca oldukça azalan, göç eden acı bir gerçek var. Gurbete gidemeyip kalanların ise tek sosyalaktivitesi spor. Giresun'a gidip sahamızın çim olması için birilerine bişey söylediğimizde bu işi yapacak olanların bizim hemşehrilerimz olduğunu söylüyorlar, Alucralı olmak eğer imkanınız varsa ki var Alucraya hizmet etmeyi gerektirir. Osman Öden ağabeyimiz İl Genel Meclis Başkanı, bu hususu bizzat kendilerinde rica ediyoruz. Değeri yetkili ağabeylerimizden memleketimizde yaşayan bir avuç gencin sesini duyarması bizleri çok memnun edecektir. En yakın zamanda sahamızın suni çim yapılması gençlerimizinde sporlarını sağlıklı ortamlarda yapmasını sağlayacak aynı zamanda sportif başarıyıda beraberinde getirecektir. Saygılarımızı iletiriz Alucra Gençleri."

Çamur Tarlasındaki Alucra İlçe Stadı Zemininden Görüntüler             

Giresun'da Amatörlere Yapılan Stad Zeminlerinden Görüntüler      
www.alucraspor.com        

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir