Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8943 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   15 Eylül 2011 - 18:54

Bağcılarlı engelli sporcular Türkiye Şampiyonası'na hazır

Büyüt
Küçült
Bağcılarlı  engelli sporcular Türkiye Şampiyonasına
Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Samsun'nda gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'na 14 sporcu ile katılıyor

Bağcılarlı  engelli sporcular Türkiye Şampiyonası'na hazır

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Samsun'nda gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'na 14 sporcu ile katılıyor. Hedef; iyi dereceler elde ederek, Londra’da düzenlenecek 2012 Paralimpik Olimpiyatları’na katılabilmek.  

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 17-18 Eylül tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilecek Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası’na 14 sporcu ile katılıyor. Türkiye’nin değişik illerinde yapılan şampiyonalarda büyük başarılar elde eden Bağcılar Belediyesi Engelliler Takımı’nda uluslararası başarılar kazanmış çok sayıda sporcu da bulunuyor.

5 MİLLİ  SPORCU VAR

Tekerlekli Sandalye Koşusu ve Atma branşlarında yarışacak olan sporcular arasında daha önce uluslararası müsabakalara katılarak, Türkiye’ye çok sayıda madalya kazandırmış 5 milli sporcu var. Bağcılarlı engelli sporcuların hedefi Türkiye şampiyonu olmak ve elde edecekleri iyi derecelerle 2012’de Londra’da düzenlenecek olan Paralimpik Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek.

Samsun’nda düzenlenecek Şampiyonaya katılan isimlerden biri de 2004 Atina Olimpiyatları’na katılan Ömer Cantay… Türkiye şampiyonu olarak Londra Paralimpik Olimpiyatları’na katılmak istediğini ifade eden Cantay, şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlandığını ifade etti.

Engellilerin sosyal hayata katılımı  için örnek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Samsun’a gönderdiğimiz sporcularımız yapmış olduğumuz çalışmaların ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Sporcularımız arasında ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil eden ve madalyalarla ülkemize dönen başarılı sporcularımız var” dedi.

Engelli sporcuların, Samsun’dan da madalyalarla döneceklerine inandığını söyleyen Çağırıcı,  “Bütün engelli sporcularımızı şimdiden tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Samsun’dan güzel derecelerle ilçemize dönecekler ve ülkemizi Londra Paralimpik Olimpiyatları’na katılarak başarılı bir şekilde temsil edecekler” diye konuştu. 






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir